Haberler

Tüpraş Çalışanları Bahar Şenliğinde Buluştu

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde Kurulu Bulunan Tüpraş İzmir Rafinerisi Çalışanları, Bu Yıl İkincisi Düzenlenen "Bahar Şenliği ve Konseri"inde Biraraya Geldi. Tüpraş Çalışanları Şenlikte Ünlü Sanatçı Ziynet Sali ile Eğlendi.

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde kurulu bulunan Tüpraş İzmir Rafinerisi çalışanları, bu yıl ikincisi düzenlenen "Bahar Şenliği ve Konseri"inde biraraya geldi. Tüpraş çalışanları şenlikte ünlü sanatçı Zİynet Sali ile eğlendi.

Tüpraş İzmir Rafinerisi Sosyal Tesisler Bahçesi'nde gerçekleştirilen şenlikte yaklaşık iki bin kişi biraraya geldi. Şenlik çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliklere Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Ömeroğlu, Aliağa Cumhuriyet Savcısı Oğuzhan Atamtürk Uyar, Tüpraş Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Bayraktar, Tüpraş İzmir Rafinerisi Müdürü Mesut İlter, Tüpraş Kurumsal İletişim Müdürü Seval Kızılcan ile çok sayıda çalışan ve yakınları katıldı. Bahar şenliğinin ikincisini düzenlemekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Tüpraş Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Bayraktar Tüpraş Ailesi'nin her gün büyümeye devam eden, işçi sağlığına önem veren duyarlı bir şirket olduğunu söyledi. Bu yıl düzenlenen bahar şenliğinin konseptinin iletişim olduğunu ifade eden Bayraktar, "En çok önemsediğimiz bir konu da iletişim. Bu nedenle şenlik kapsamında bu konu üzerinde durduk" dedi. Tüpraş çalışanlarının spor başta olmak üzere değişik alanlarda kazandıkları başarıları ödüllendiren İzmir Rafinerisi Müdürü Mesut İlter ise, "Kazanılan sportif ve sosyal başarılardan da anlaşılabildiği gibi Tüpraş sadece bir petrol fabrikası değil aynı zamanda sosyal bir fabrika, insana yatırım yapan bir fabrikadır" dedi. Tüpraş İzmir Rafinerisi Sosyal Tesisler Bahçesinde gerçekleşen pikniğin ardından ünlü sanatçı Zİynet Sali konser verdi. Şenliğe katılanlar ünlü sanatçının şarkılarına eşlik ederek hoşça vakit geçirdi.

(CU-YB-) 30.06.2008 12:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title