Haberler

Tunç Soyer: "Gençleri Çok Güzel Bir Gelecek Bekliyor"

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi törene katıldı. Gençler için yürütülen hizmetlerin arttığını söyleyen Soyer, “Çok güzel bir gelecek onları bekliyor” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi törene katıldı. Gençler için yürütülen hizmetlerin arttığını söyleyen Soyer, "Çok güzel bir gelecek onları bekliyor" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Meydanı'ndaki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi kutlama törenine katıldı. Programda İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Ali Sivri ile eşi Şafak Sivri, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir milletvekilleri, sanatçı Haluk Levent, kent bürokrasisi ve siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda yurttaş yer aldı.

GÖSTERİLER YAPILDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 19 Mayıs 1919'da Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkarak Milli Mücadele'yi başlatmalarının 103'üncü yıl dönümü İzmir'de coşkulu bir şekilde kutlanırken, öğrenciler tarafından halk oyunları ve jimnastik gösterileri sergilendi. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan törende öğrenciler şiirler okudu. Program kapsamında çok sayıda etkinlikle de İzmirliler coşkulu anlar yaşadı.

"19 MAYIS'I BİR KERE DAHA İDRAK ETMEK KEYİF VERİYOR"

Programın ardından açıklama yapan Başkan Soyer şunları söyledi:

"Çok heyecanlıyız, coşkuluyuz. 19 Mayıs'ı bir kere daha idrak etmek, bir kere daha kutlamak çok keyif veriyor. Gençlerimizden güç alıyoruz, onlar bizim için her zaman çok değerli. Onlar için yeni projelerimiz de devam ediyor. İzmir Gençlik Festivali'nde gençlerimize ev sahipliği yaptık. Orada onların hayatını kolaylaştıracak müjdelerimiz de olmuştu. Atamız, 'Muhtaç oldukları kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur' diyor ya, o aslında sadece hatırlayın demek istiyor. Atalarınızı, onların gücünü, onların başarılarını hatırlayın diyor. Çünkü oradan ilham alacaklar, oradan güç ve cesaret bulacaklar. Çok güzel bir gelecek onları bekliyor."

Kaynak: ANKA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Tunç Soyer İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title