Haberler

Tuna, Çan ve Yenice'de Vatandaşlarla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili, 1. sıra milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, Çan ve Yenice ilçelerinde seçim çalışmalarına devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili, 1. sıra milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, Çan ve Yenice ilçelerinde seçim çalışmalarına devam etti. Çan'da pazar esnafıyla görüşen, Yenice'de kahve toplantısı yapan Tuna, partisinin esnaf, çiftçi, asgari ücretli, emekli ile ilgili vatandaşa sunacağı hizmetleri anlattı.

MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, Çan ve Yenice'de seçim beyannamesinde bulunan vaatleri çiftçi, üretici ve esnafla paylaştı. Tuna, "Üretici birlikleri daha etkin hale gelecek. Tohum, fide, fidan üretimi ve geliştirilmesini destekleyeceğiz. Dışa bağımlılık son bulacak. Çiftçilerimiz için mazot, gübre, ilaç tohum, yem ve fide gibi temel tarımsal girdilerin üzerindeki ÖTV ve KDV kaldırılacak. Mazotu da 1 lira 75 kuruş yapacağız" dedi. Stratejik öneme sahip buğday, mısır, pamuk, soya, ayçiçeği, çeltik, zeytin, ve meyve üretimi ve enerji bitkileri gibi ürünlere özel destekleme programları geliştireceklerini ifade eden Tuna," Bu ürünlerle ilgili fiyat garantisi vereceğiz. Et ve süt ürünlerinde garanti fiyat uygulamasına geçilecek. Aynı zamanda hayvan kaçakçılığının da önüne geçeceğiz " şeklinde konuştu.

Tuna, Çan ve Yenice'de üretici ve esnaflara yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türkiye'yi küresel güç ve lider ülke yapmak istediğini belirterek " Bunun için kısa, orta ve uzun vadeli hedefler oluşturdu. Ülkemizde huzurun tesisi, onarım ve atılım, bölgesel güç, küresel aktör Türkiye. Küresel güç Türkiye vizyonumuzu kısa, orta ve uzun vadede gerçekleştireceğiz. Türkiye'nin onarılması, çözülen milletin bütünleştirilmesini, demokrasinin güçlendirilmesini sağlamak; ekonomik, siyasi, sosyal ve teknolojik alanlarda yapılacak atılımlarla Türkiye'yi içine girdiği kısır döngüden çıkarmak için çalışacağız. Türkiye'nin bölgesel güç haline gelmesi, siyasi ve sosyal sorunları aşarak küresel ölçekte söz sahibi olmasını sağlayacağız. Bu çalışmalarımızın sonucunda Türkiye küresel bir güç olacaktır. Adaleti ve huzuru sağlayacak yeniden tesis edecek tek parti Milliyetçi Hareket Partisi'dir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesindeki vaatlerini Çan ve Yenice'deki seçmene anlatan ve Tuna halktan büyük ilgi gördü. MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, "Yolsuzluklarla mücadele edeceğiz. Asgari ücret net 1400 lira olacak biz bunu 7 Haziran'da da söyledik . AKP'nin şimdi aklı başına geldi. Bütçe yetmez kaynak bulamazsınız diyordu. Şimdi bizim söylediklerimizi söylüyor. Bunlar milletle, milletin kazancıyla, emeğiyle dalga geçiyor. Emeklimizin yüzü gülecek her yıl 2 defa asgari ücret 1400 tutarında emeklimize ikramiye vereceğiz. Evi olmayanlara 250 lira ev yardımı. Her yıl 700 bin gencimize iş imkanı. 2016 yılında 40 bini Şubat ayında olmak üzere 120 bin öğretmen ataması yapacağız. Eğitimin önündeki engelleri kaldıracağız. Terörle mücadele sonuna kadar devam edecek" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi İbrahim Kürşat Tuna Çanakkale Yenice Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title