Haberler

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın'dan Gazeteciler Günü Mesajı

Güncelleme:

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Apaydın, gazetecilerin toplumu bilgilendirme ve aydınlatma misyonunu üstlendiklerini vurgulayarak, gazetecilik mesleğine gönül vermiş tüm basın çalışanlarına teşekkür etti.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın mesajında şu ifadelere yer verdi,

"Gazeteciler toplumu bilgilendirme ve aydınlatma misyonunu üstlenerek kamuoyunu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmek için çaba gösteren önemli bir meslek grubunu temsil etmektedirler. Özveriyle çalışan, doğru ve tarafsız habercilik anlayışını benimseyen gazeteciler demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olmanın yanı sıra toplumun sesi, vicdanı ve aynasıdır. Onlar kamuoyunu bilinçlendirme, toplumsal sorunlara ışık tutma ve demokratik değerlere katkı sağlama adına önemli bir görevi üstlenmişlerdir. Bu vesileyle gazetecilik mesleğine gönül vermiş tüm basın çalışanlarına, çabaları ve özverileri için teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Şoförler Ve Otomobilciler Federasyonu Gazeteciler Günü Fevzi Apaydın Türkiye Kamu Medya Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title