Haberler

Trafik Kazası Sonucu Felç Kalan İşçiye Anlamlı Hediye

Çelik kapı takmak için gittiği Mudanya'dan dönerken trafik kazası geçirip, felç kalan bir işçiye Gemlik Belediyesi tarafından akülü araç hediye edildi.

Çelik kapı takmak için gittiği Mudanya'dan dönerken trafik kazası geçirip, felç kalan bir işçiye Gemlik Belediyesi tarafından akülü araç hediye edildi.

Kaza kurbanı Tekin Aydın'ı (25) evinde ziyaret eden Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Aydın ailesine geçmiş olsun diledi. Gemlikli bir PVC ve çelik kapı imalat firmasında çalışan Aydın, 24 Haziran'da Mudanya'ya çelik kapı takmak için gitti. Buradan dönüşte Kurşunlu yakınlarında aracı kullanan arkadaşıyla trafik kazası geçiren Aydın, felç geçirdi. Emekli işçi Hıdır Aydın ve ev hanımı olan Hülya Aydın'ın 2 çocuğundan birisi olan Tekin Aydın, uzun süreçteki tedavi çalışmalarına rağmen felç kaldı.

Sigortasız olarak çalıştığını öne süren ve firmanın kendisini sahiplenmediğini iddia eden Tekin Aydın, malulen emekli olmak istediğini ancak hukuk mücadelesi verecek maddi imkanlara sahip olmadıklarını söyledi. Kazanın iş kazası olduğunu ve özürlü maaşı almak istediğini anlatan Aydın'a destek sözü veren Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, hukuki destek sağlamak için Bursa Barosu Başkanı Zekeriya Birkan'dan yardım istedi.

Acılı ailenin sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletmek istediklerini belirten Yılmaz, belediyenin daha önce de 8 vatandaşa akülü, 1 vatandaşa da normal araç verdiğini hatırlattı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Refik Yılmaz Hülya Aydın Mudanya Gemlik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title