Haberler

Trafik Haftası Kutlandı

Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Trafik Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlik Polis Merkezi Amirliği bahçesinde gerçekleştirildi.

Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Trafik Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlik Polis Merkezi Amirliği bahçesinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan yaptı. Trafiğin insan hayatındaki önemine vurgu yaptığı konuşmasında Küçükalkan, yaşamın her safhasında trafikle iç içe yaşandığı için kurallara her zaman uymak zorunluluğuna değindi.

Ardından Trafik Haftası nedeniyle okullarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, yazmış oldukları şiir ve kompozisyonlarını okudu.

Daha sonra yarışmalarda birinci olan öğrencilere ödüllerini Oltu Kaymakamlığına vekaleten bakan Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, ikincilere Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Toprak, üçüncülere ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş verdi.

Ödül verdiği öğrencilere trafik canavarının kim olduğunu soran Kaymakam Atasoy, öğrencilerin vermiş olduğu "trafik kurallarına uymayanlardır" cevabından memnun kalırken trafik kurallarına her yaştan insanın kesinlikle uymaları gerektiğini söyledi.

İlçe Trafik Polisleri ve İlçe Jandarma Trafik Timi tarafından öğrencilere trafik levhaları, radar, alkolmetre gibi cihazlar tanıtıldı. Öğrenciler trafikle ilgili merak ettiklerini sorarak öğrendiler.

Bu arada etkinliğe katılan öğrencilere üzerinde trafik kurallarını içeren şapkalar dağıtıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Atakan Atasoy Trafik Haftası Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title