Haberler

Torun: "Projelerimizle, Adana'yı Türkiye'nin Yıldızı Yapacağız"

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Adana’nın hak ettiği ölçüde gelişmesi ve halkın gerçek anlamda hizmetle tanışması için hazırladıkları projeleri, bir bir hayata geçireceklerini söyledi.

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Adana'nın hak ettiği ölçüde gelişmesi ve halkın gerçek anlamda hizmetle tanışması için hazırladıkları projeleri, bir bir hayata geçireceklerini söyledi. Torun, "Çarşamba günü tüm ayrıntılarıyla açıklayacağımız projelerimiz ile, Adana merkezde ve tüm ilçelerde en güzel ve kalıcı hizmetleri yapacağız. Adana'nın ihtiyacı olan tüm yatırımları, söküp getireceğiz" dedi.

"İnsanımız ve kentimiz hizmetlerin en güzelline layıktır" diyen Abdullah Torun, sahip olduğu potansiyele rağmen, Adana'nın çağdaş ve modern şehircilikte hak ettiği hizmetleri alamadığına dikkat çektiği açıklamasında, çarşamba günü tüm ayrıntılarıyla açıklayacağı projelerinin birer vaad değil, "taahhüdü" olduğunu bir kez daha vurguladı. Torun, "Adana'nın, tuttuğunu koparan belediye başkanına ihtiyacı var. Hırslı, çalışkan ve kararlı seçimin hemen ertesi günü başlatacağımız kararlı çalışmalarla, çağdaş bir kentte olması gereken tüm hizmet ve yatırımları kentimize kazandıracağız. Konut yatırımlarıyla, sosyal donatılarıyla, oyun ve park alanlarıyla, seyir kuleleriyle, alt ve üst yapı çalışmalarıyla, çocuk şehirleriyle, gençlik ve etüt merkezleriyle, kadınlar lokali ile yeni ulaşım planlarıyla, yürüyen merdivenli alt ve üst geçitler ile toplumun tüm kesimlerine hitap eden projelerimiz ile Adana'mızı, tüm ilçeleriyle birlikte, gerçek anlamda hizmetle tanıştıracağız" diye konuştu.

"ENTRİKA DEĞİL HİZMET ÜRETECEĞİZ"

Yapılacak seçimlerde, vatandaşların kentin geleceğini belirlemek üzere oy kullanacaklarına dikkat çeken AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, "Milletvekilliğim boyunca sürekli olarak Adana halkının güvenine mazhar olmak için çalıştım. Bana daima ulaşabilen vatandaşların ve kentimin sorunlarına çözüm yolları aradım. Adana'nın yatırım eksikliğini gidermek, devlet yatırımlarından daha çok pay alması için çaba gösterdim. Allah'ın izni ve vatandaşlarımızın teveccühüyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devraldığımızda, kavgalarla, entrikalarla, dedikodularla değil, halkımıza ve kentimize hizmet üretmek ile meşgul olacağım. Tüm ilçelerimiz ile birlikte Adana'ya, hakkı olduğu hizmetleri yapacak, yatırımları söküp getireceğim. İşte bu nedenle, hangi partiye mensup olursa olsun, Adana gönüllüsü tüm vatandaşlarımızın oylarına talibim" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Torun Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title