Haberler

Torun: "Kavga Kültüründen Adana'yı Kurtarmaya Geliyoruz"

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Adana’yı kavga kültüründen kurtaracaklarını söyledi.

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Adana'yı kavga kültüründen kurtaracaklarını söyledi.

Seçim çalışmaları dolayısıyla gittiği Karataş'ta, 30 Mart seçimlerinin Adana için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacağını belirten Torun, yıllardır kavga ve hizipçilik üzerine kurulu yerel yönetim anlayışını değiştirerek şehrin huzur ve istikrar ile birlikte gerçek Ak belediyecilik hizmeti ile tanışacağını söyledi.

Kavga kültüründen Adana'yı kurtarmaya geldiklerini ifade eden Torun, Adanalıların hafta sonu AK Parti mitingine gösterdikleri kalabalıkla 30 Mart'ta huzura ve hizmete "evet" dediklerini söyledi.

Karataş ilçesinin yıllardır devasa bir potansiyelinin olmasına rağmen turizm pastasından payına düşeni alamadığını söyleyen Torun, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile birlikte Karataş'ın hakkı olan yatırımları ve hizmetleri en üst düzeyde olmasını sağlayacaklarını ve Karataş'ın bölgenin turizm alanında en cazip bölgesi olacağını belirtti. Adana için açıkladıkları 50 dev proje içerisinde Karataş ile ilgili çok önemli yatırımları planladıklarını kaydeden Abdullah Torun, bu yatırımların ancak AK kadrolar sayesinde milletin desteği ile gerçekleştirilebileceğini söyledi.

AK kadrolar ile muhalefet arasındaki en bariz farkın kendilerinin çözüm, muhalefetin ise sadece laf yapması olduğunu belirten Torun, Adana'nın geleceğine ipotek koyan 800 milyon dolarlık metro borcunun çözümünün kendilerinde olduğunu söyledi. Göreve gelir gelmez ilk işlerinin Adanalıyı 30 yıl boyunca köhneleşmiş bir zihniyetle yöneten yerel yönetim anlayışının Adanalıyı esir ettiği bu büyük borç külfetinden kurtarmak olduğunu kaydeden Torun, metro borcunun Ulaştırma Bakanlığına devri için gerekli olan girişimleri hemen başlatacaklarını söyledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Torun Ak Parti Karataş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title