Haberler

Torun: "Adana, Altın Yıllarını Yaşayacak"

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, “Halkımızın teveccühüyle göreve geldiğimde, Adana’yı 30 yıldır yönetmelerine rağmen kendi gelecekleri için Adana’nın geleceğini karartan zihniyetin yol açtığı hizmetsizlik yıkımının enkazını kaldırmaya kararlıyım” dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, "Halkımızın teveccühüyle göreve geldiğimde, Adana'yı 30 yıldır yönetmelerine rağmen kendi gelecekleri için Adana'nın geleceğini karartan zihniyetin yol açtığı hizmetsizlik yıkımının enkazını kaldırmaya kararlıyım" dedi.

Seçim çalışmalarını Adana'nın çeşitli mahallelerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ve mahalle toplantılarıyla sürdüren Torun, sorun ve taleplerini ileten vatandaşlara, "Kendi siyasi geleceklerini devam ettirmek uğruna, devlet ve özel sektör yatırımlarını engelleyerek Adana'nın geleceğini karartanların yol açtığı enkazı, projelerimle hızla ortadan kaldırmaya kararlıyım. Hükümetimizin desteğiyle yatırımlarımızı, hepsi birer taahhüt olan projelerimizi ve hayallerimizi hızla gerçekleştirerek, Adana'nın sanatta, sporda, tarımda, sanayide, ekonomide, sosyal yaşamın her alanındaki eski altın yıllarını yeniden yaşatacağız" ifadelerini kullandı.

Sahip olduğu coğrafi konum ve ekonomik potansiyel ile Türkiye'nin en nadide illerinden olan Adana'nın zenginliğinin, geçmişte filmlere konu olduğuna ancak son 30 yıldır kentin, sanatta, sporda, ticarette, ekonomide, bir çok alanda tam bir duraklama dönemine girdiğini söyleyen Torun, "Üreticisi, esnafı, sanayicisi, girişimcisi küstürülmüş, devlet yatırımları engellenmiş, girişimcileri kaçırılmış olan Adana'nın geldiği noktada ortada iken, Adana'ya kaybettiren ve sürekli kaostan beslenen zihniyetin ürünü olan bu karanlık tabloyu, Allah'ın izni ve hemşehrilerimizin desteğiyle gerçekleştireceğimiz büyük projelerimizle aydınlatacağız" diye konuştu.

Yapılacak yerel seçimlerin, Adana'nın her açıdan kalkınmışlığının miladı olacağını kaydeden Torun, şunları kaydetti:

"Bereketli topraklarıyla Çukurova'mızın tarihi, turistik, doğal, kültürel ve ekonomik potansiyeli hayli zengin olan kenti Adana'mızın, hak ettiği konumda olmadığı somut bir gerçek. Bunun nedeni, Adana'yı uzun yıllardır yöneten zihniyetin, kendi küçük krallıklarını sürdürmek uğruna, kaos ve kısır çekişmelerden beslenerek hizmet ve yatırımları engellemesidir. Ama artık Adana'nın bu geriye gidişi son bulacak. Kandırılmaktan, borç yükünün altına sokulmaktan bıkan hemşehrilerimin iradesiyle Adana'ya yıllardır kaybettirenler, bu kez kendileri kaybedecek. 30 Mart seçimleri, Adana'nın marka şehir olarak anılmasını sağlayacak hizmet kapısının anahtarı olacak. Biz kendimize de halkımıza da güveniyoruz." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Torun Ak Parti Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

OKU ÖGRENkonsolos011@hotmail.com:

ADANA MHP İLE SÖZLÜDÜR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title