Haberler

Topal Osman'dan Başkan Melikoğlu'na Ziyaret

Güncelleme:

Topal Osman filminin başrol oyuncusu Reha Beyoğlu, Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nu makamında ziyaret etti.

"Topal Osman" filminin başrol oyuncusu Reha Beyoğlu, Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Topal Osman'ı canlandıran Reha Beyoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ertuğrul Melikoğlu," Kurtuluş Savaşı döneminde kahramanlığıyla nam yapan Giresunlu Topal Osman'ın hikayesini anlatan ve "Topal Osman"

filminde rol olan kardeşimiz Reha Beyoğlu'nun ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum. Kendisine teşekkür ediyorum. Osman Ağa yazdığı tarihin tozlu raflardan indirilip, beyaz perdeye aktarılması takdire şayan bir çalışmadır. Topal Osman bu filmde sadece bir simgedir. Onun özelinde Giresun Uşakları ve Giresunlu sivillerin kahramanlık hikayeleri anlatılmaktadır. Filmde emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kahramanlığıyla ün yapan Topal Osman'ın hikayesinin anlatıldığı önemli bir filmde oynamaktan dolayı ayrı bir mutluluk duyduğunu dile getiren Beyoğlu ise, "Görele Topal Osman'ın ilinin şirin ilçelerinin arasında yer almaktadır. İsmini sıkça duyuyoruz. Belediye Başkanımız çalışmalarıyla ilçenin adının duyulmasında en büyük katkıya sahiptir. Ben kendilerine çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertuğrul Melikoğlu Beyoğlu Giresun Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title