Haberler

TOKİ Konutları Hazır

Amasya'da, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Tarafından Yapılan 297 Konutun İnşaatı Tamamlanırken, Cami İnşaatı ve Çevre Düzenlemesinin Yapılmasından Sonra Daireler Hak Sahiplerine Verilecek.

Amasya'da, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 297 konutun inşaatı tamamlanırken, cami inşaatı ve çevre düzenlemesinin yapılmasından sonra daireler hak sahiplerine verilecek.

Amasya'da Şeyhcui Mahallesi'nde 2006 yılının kasım ayında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından temeli atılan 297 konutluk TOKİ inşaatı tamamlandı. Cami inşaatı ve çevre düzenlemesinin tamamlanmasından sonra yaklaşık 2 ay içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek olan dairelere doğalgaz boruları döşenirken, 3 tip dairenin bulunduğu TOKİ konutlarının tamamının satıldığı belirtildi.

İnşaatı tamamlanan TOKİ dairelerini gezen Belediye Başkanı İsmet Özarslan yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Özarslan, "TOKİ inşaatı başlamadan önce 'bu bölgede ev olmaz' diyenler şimdi TOKİ'nin yaptığı evlere hayran oluyorlar. Muhteşem bir manzarası olan TOKİ evleri tamamlandı ve kısa bir zaman sonra hak sahiplerine teslim edilecek" dedi.

Amasya'da TOKİ evlerine büyük bir talep olduğuna da dikkat çeken Başkan Özarslan, "Bu talepleri karşılamak için TOKİ Amasya'da yeni bir inşaata daha başlayabilir. Talebe göre yeni blokların nerede yapılacağını belirleriz ve TOKİ'den talep ederiz" diye konuştu.

(DY-SA) 07.05.2008 14:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title