Haberler

Tokatlı Okçuların Hedefi Büyük

Tokat Gençlikspor Kulübü Okçuluk Takımı, Avrupa ve Dünya Müsabakalarında Derece Elde Edecek Sporcular Yetiştirmeyi Hedefliyor. Ali Şevki Erek Kapalı Spor Salonu'nda Antrenmanlarına Başlayan Okçular, İyi Bir Sporcu Olabilmek İçin Gösterdikleri Çaba Gözlerden Kaçmadı. Okçuların Antrenmanlarını Yerinde İzleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Vejdi Ayça, Tokat'ta Sporun Her Dalında Maya Olacağını İfade...

Tokat Gençlikspor Kulübü Okçuluk Takımı, Avrupa ve dünya müsabakalarında derece elde edecek sporcular yetiştirmeyi hedefliyor. Ali Şevki Erek Kapalı Spor Salonu’nda antrenmanlarına başlayan okçular, iyi bir sporcu olabilmek için gösterdikleri çaba gözlerden kaçmadı. Okçuların antrenmanlarını yerinde izleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Vejdi Ayça, Tokat'ta sporun her dalında maya olacağını ifade ederek, "Bu sporda da zaman geçmeden başarılar elde edeceğimize inanıyorum. 15 Aralık’ta Antalya'da Minikler Türkiye Şampiyonası yapılacak. Oraya takım götüreceğiz. Bu çok önemli bir şey. Bu manada gelecekteki yıllarda milli takımada sporcu vereceğiz. Tokat'ta, Avrupa ve dünyada derece alan sporcuları okçulukta da yetiştireceğiz ''dedi.

Okçuluk Antrenörü Davut Kaya ise 20 sporcu ile antrenmana devam ettiklerini ifade ederek, "5 tane minik bayan sporcumuzu 15 Aralık’taki Minikler Türkiye Şampiyonası’na götüreceğiz. Antrenmanlarımız hızla sürüyor" diye konuştu.

(Nİ-SA)

22.11.2007 14:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title