Haberler

Tokat'ta, Afrikalıların düğün konvoyu görenleri şaşırttı

Güncelleme:

Tokat'ta, Afrikalıların düğün konvoyunda otomobillerin camlarından sarkarak dolaşması görenleri şaşırttı. Yöresel müzikleri eşliğinde eğlenen Afrikalılar, Tokat'ta unutulmaz bir gece yaşadı.

Afrika'nın Çad ülkesinde yaşayan Halime Saleh ile Mahamat Hassouba, Tokat'ta dünyaevine girdi. Yeğenleri, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde okuyan çift, düğünlerini kentte yaptı.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Afrikalı çiftin düğün konvoyu ise görenleri şaşırttı. Yöresel kıyafetleri ile otomobillerin camlarından dışarı sarkarak tur atan Afrikalıların o anları cep telefonu kameralarına yansıdı.

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADILAR

Konvoyun ardından bir otelde düzenlenen düğün merasimine yabancı öğrencilerin yanı sıra Türk misafirleri de katıldı. Yöresel müzikleri eşliğinde eğlenen Afrikalılar, Tokat'ta unutulmaz bir gece yaşadı. Mahamat Hassouba, Çad kültürünü Türkiye'ye tanıtmak için Tokat'ta düğün yaptıklarını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Afrika Tokat Çad Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

Mehmet Şanlı:

Afrikalı tokatta düğün yapıyor. Suriyeli ankarada adam öldürüyor. Iraklı İzmir de soygun yapıyor. Afganlı antalyada dolandırıcılık yapıyor. İşte akp nin hayal ettiği yeni türkiyeyi.

15
7
yanıtYanıtla
AJ B:

Sasirdim desem yalan olmaz. Evlenen kadinda cok mutsuz!

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title