Haberler

Tiyatro Geliri Derneğe Teslim Edildi

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği geliri Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bırakılan Yönetmenliğini Mehmet Topbaş’ın yaptığı ‘Şüheda’ isimli tiyatro organize etmişti.

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği geliri Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bırakılan Yönetmenliğini Mehmet Topbaş'ın yaptığı 'Şüheda' isimli tiyatro organize etmişti. Etkinlikten elde edilen gelir Cemiyet Başkanı Cem Kaytan tarafından Derneğe teslim edildi.

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına yönetmenliğini Mehmet Topbaş'ın yaptığı Hayalhane-2 oyuncuları tarafından 'Şüheda' isimli tiyatro oyunu sahnelenmişti. Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi salonunda düzenlenen tiyatro etkinliği Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yararına yapılırken elde edilen gelir tamamı Cemiyet Başkanı Cem Kaytan tarafından Dernek Başkanı Mehmet Akkuş ve yönetim kurulu üyelerine teslim edildi.

Mesleki çalışmaların yanında, sosyal sorumluluk projelerine katkı sunmak gibi topluma karşı görevlerinin de bulunduğunu belirten Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan, "10 Ocak'ta meslek büyüklerimiz ile bir araya geldik. Muğla'da basın sektöründe iz bırakmış duayen isimlerimizi plaket vererek onure ettik. Yine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına ülkemizin içinde bulunduğu terör olaylarına dikkat çekmek ve şehit yakınlarız ile gazilerimizin yalnız olmadıklarını göstermek için 'Şüheda' isimli tiyatro oyununun sahnelenmesine vesile olduk. Hayalhane-2 oyuncularının ve Mehmet Topbaş arkadaşımızın ücret almadan kısa sürede ortaya koydukları oyun büyük beğeni topladı. Tiyatromuza gelerek bizlere destek veren başta Sayın valimiz Amir Çiçek'e, protokol üyelerine, vatandaşlarımıza ve işadamlarına katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. Tiyatro oyunundan elde ettiğimiz gelirin tamamını Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimize bağışladık. Bu tür sosyal sorumluluk projelerimiz bundan sonra da devam edecek" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

title