Haberler

Erzin Ticaret ve Sanayi Odasından Öğrencilere Yardım

Güncelleme:

Hatay'ın Erzin ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, öğrenciler için toplam 30 bin TL değerinde kırtasiye ve kıyafet yardımında bulundu.

Hatay'ın Erzin ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, okullarda eğitim gören öğrenciler için toplam 30 bin TL değerinde kırtasiye ve kıyafet yardımında bulundu.

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Soylu, yardım malzemelerinin teslim töreninde yaptığı konuşmada, okullarda eğitim öğretim gören öğrencilere toplamda 30 bin TL değerinde kırtasiye ve kıyafet yardımında bulunduklarını kaydederek, "Bu yaptığımız yardımla 2 bin 415 öğrenci bu yardımdan faydalanacak. Odamızca aldığımız bu yardım malzemelerini ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Kazım Sağıroğlu'na teslim ediyorum. Bu vesileyle 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nın teslim ettiği kırtasiye ve kıyafetleri protokol yaparak teslim alan İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Kazım Sağıroğlu; "Teslim alınan kırtasiye ve kıyafetler okullarda tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimize itinayla teslim edilecek. Kurumum adına yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İlçe Kaymakamı İskender Yönden de "Bu tür yardımların yapılması sevindirici bir olaydır. Okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi o kadar çok öğrencimiz var ki, Erzin'deki iş adamlarımıza bu davranış örnek teşkil eder inşallah" dedi.

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası binasında yapılan kıyafet telsim törenine ilçe Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Kazım Sağıroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Soylu ve yönetim kurulu üyeleri Kadir Özmen, Muhteşem Vural, Ahmet Vural, İsmail Ulu ve okul müdürleri katıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title