Haberler

Tff'den Erzurumspor'a Çim Saha

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve B.B. Erzurumspor arasında tesis anlaşması yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve B.B. Erzurumspor arasında tesis anlaşması yapıldı. TFF 2. Başkanvekili ve İcra Kurulu üyesi Arif Koşar ve B.B. Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın'ın vardığı mutabakat kapsamında, TFF, Mavi Beyazlı kulübe UEFA standartlarında bir çim saha yapacak. Çim sahanın Mayıs ayında yapılacak olan temel atma törenine TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de katılacak.

Manisa Ticaret Borsası Başkanı olduğu yıllarda TFF 2. Başkanvekili ve İcra Kurulu üyesi Arif Koşar ile yakın ilişkiler içerisinde olan B.B. Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın, ısrarlı çalışmaları sonucunda TFF ile önemli bir tesis yatırımı alındı. Anlaşma kapsamında TFF, B.B. Erzurumspor'un tesisleri içerisinde bulunan ve Kulüp Binası ile ETÜ Rektörlük Binası arasında kalan boş alana UEFA standartlarında çim saha yapacak. Çim sahanın yapımına Mayıs ayı içerisinde başlanacak.

Yönetim kurulu üyesi Melik Kaya ile birlikte İstanbul'a giderek, TFF 2. Başkanvekili ve İcra Kurulu üyesi Arif Koşar ile görüşen B.B. Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın, TFF ile yapılan anlaşmayla ilgili bilgiler verdi. Koşar ile geçmişten gelen bir dostluklarının bulunduğunu ifade eden Başkan Özakalın, "Sayın Koşar, sağ olsunlar hiç planlarında olmamasına rağmen bu yaz tesislerimize yaptığı ziyaret sırasında, talebimiz üzerine bize söz vermişti. Bu söz doğrultusunda da gerekli prosedürler tamamlandı ve imza aşamasına geldi. Sayın Koşar, sahanın yapına başlandığı gün TFF Başkanımız Yıldırım Demirören ve Milli Takım Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in de Erzurum'a geleceğini ifade etti. Kendilerine kulübümüze verdiği destekten ötürü camiamız adına teşekkür ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurumspor Kulübü Yıldırım Demirören Saim Özakalın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title