Haberler

Tff 2. Lig Yükselme Grubu

Adana Valisi İlhan Atış, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ve Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu, Pazar Günü Oynanacak Kardemir Karabükspor Karşılaşması Öncesi Adana Demirspor'u Ziyaret Ederek Başarılar Dilediler.

Adana Valisi İlhan Atış, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ve Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu, pazar günü oynanacak Kardemir Karabükspor karşılaşması öncesi Adana Demirspor'u ziyaret ederek başarılar dilediler.

Vali Atış, Büyükşehir Belediye Başkanı Durak ve Yüreğir Belediye Başkanı Topçu, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel ile yöneticiler tarafından karşılandı. Tesisleri gezdikten sonra teknik heyet ve futbolcular ile kısa bir süre sohbet eden Atış, Durak ve Topçu, Adana Demirspor'a şampiyonluk yolunda başarılar dilediler.

Gaziosmanpaşaspor maçında sakatlanan başarılı oyunculardan Mehmet Akdemir, takım arkadaşlarını yalnız bırakmıyor. Kızı Eylül Evşen ile her gün antrenmanlara gelerek arkadaşlarına destek olan Mehmet Akdemir, "Adana Demirspor çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Pazar günü Kardemir Karabükspor'u yenerek şampiyonluk yolunda bir adım daha atacağız. Bu takım şampiyon oluncaya kadar her zaman arkadaşlarımın yanında ve destekçisi olacağım" dedi.

Bu arada mavi-lacivertliler, pazar günü saat 15.30'da 5 Ocak Stadı'nda oynanacak olan Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını, bugün Aytaç Durak Tesisleri'nde yaptığı idmanla sürdürdü.

(MT-S) 08.05.2008 18:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title