Haberler

Tetiker TOBB Başkanlığına Yeniden Seçilen Hisarcıklıoğlu'nu Kutladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) genel kurulunda başkanlığa yeniden seçilen Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu kutlayarak, başarılarının devamını diledi.Kdz.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) genel kurulunda başkanlığa yeniden seçilen Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Meclis Başkanı ve üyelerinin TOBB'un 69. Genel kuruluna katıldığı bildirildi.

Genel Kurula Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Yaşar Tetiker, Başkan Yardımcısı Niyazi Özcan, Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çivici, Selçuk İnceoğlu, Abdulkadir Çınar ve Oda Genel Sekreteri Gündüz Acar katıldı.

Kdz. Ereğli TSO'dan genel kurula ilişkin yapılan değerlendirmede "Seçimli Genel Kurulda oy kullanan Genel Kurul Delegeleri göreve geldiği ilk günden itibaren üzerine düşen her konuda başarı ile mücadele vermiş, TOBB ailesine birçok değer kazandırmış, Uluslararası ve Ulusal düzeyde birçok ödüle layık görülmüş Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu delegelerin tamamından destek alarak 4 yıl daha TOBB Başkanı oldu" denildi.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker ise Hisarcıklıoğlu'nun yeniden Başkanlığa seçilmesini olumlu karşıladı. Tetiker konuya ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: "Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından memnuniyetini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Tetiker,

"Yeniden dört yıllığına TOBB Başkanlığına seçilen Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu kutluyor bugüne kadar verdiği hizmetlerin, imza attığı güzel işleri teminat olarak görüyor ve başarılarının devamını diliyorum "dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title