Haberler

Tesis Bitmeden Araplardan Rezervasyon Yağdı

Samsun Ayvacık ilçesinde kaymakamlık tarafından inşa edilen Doğa Evleri henüz tamamlanmadan rezervasyon yağmuruna tutuldu.

Samsun Ayvacık ilçesinde kaymakamlık tarafından inşa edilen Doğa Evleri henüz tamamlanmadan rezervasyon yağmuruna tutuldu.

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan Doğa Evleri'nde incelemelerde bulunmak üzere Ayvacık'ı ziyaret etti. Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl'ı makamında ziyaret ederek gezisine başlayan Genel Sekreter Adem Arslan, daha sonra Ayvacık Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'ndan alınan hibe desteği ve Samsun İl Özel İdaresi'nin eş finansman desteği ile gerçekleştirdiği Doğa Evleri yerleşkesinde incelemelerde bulundu. Doğa Evleri yerleşkesinde restoran ve konaklama evlerini inceleyen Adem Arslan, "İlçenin turizm alt yapısının gelişmesine ciddi bir ivme kazandıracak olan bu projeyi gerçekleştiren Kaymakamımız Ufuk Akıl'ı tebrik ediyorum. Son derece konforlu konaklama mekanları yaratılmış. Ayrıca Doğa Evleri'nden izlenen Ayvacık ve baraj gölü manzarası Uzun Göl'den çok daha güzel. Tesis açıldığında sık sık buraya geleceğiz" dedi.

Tesisin henüz tamamlanmamış olmasına rağmen Arap turistler tarafından ilgi odağı olduğunu belirten Kaymakam Ufuk Akıl, "7 konaklama evi ve bir adet restorandan oluşan Doğa Evleri projesinde sona geldik. Henüz tesisimiz tamamlanmamış olmasına rağmen yaptığımız tanıtım çalışmaları sonucu 2013 yaz ayları için rezervasyonlar gelmeye başladı. Rezervasyonların tamamı Suudi Arabistanlı turistlerden oluşuyor. Ayvacık'ın turizm sektörü açısından ne denli bir potansiyele sahip olduğunu da bitmemiş tesise randevu alarak göstermiş olduk" diye konuştu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan'a ziyaretinde Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Salıpazarı Başkanı Sayın Halil Akgül, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Emin Kurt da eşlik etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Samsun Ayvacık Adem Arslan Ufuk AKIL Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title