Haberler

Temizlik Kampanyasına Büyük İlgi

Antalya'nın Manavgat İlçesine Bağlı Ilıca Belediyesi ile Tema Vakfı Manavgat Temsilciliğinin İşbirliğiyle Gerçekleştirilen Çevre Temizliği Kampanyası Yoğun Bir Katılıma Sahne Oldu.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Ilıca Belediyesi ile TEMA Vakfı Manavgat temsilciliğinin işbirliğiyle gerçekleştirilen Çevre Temizliği kampanyası yoğun bir katılıma sahne oldu. Yarısını kreş ve anasınıfı öğrencilerinin oluşturduğu öğrenciler 'Temiz Bir Çevre İstiyoruz' sloganıyla caddeleri temizlediler. Öğrenciler gerek attıkları sloganlar gerekse ellerindeki dövizlerle büyüklere mesajlar verirken, Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, bu kampanyada amaçlarının minik öğrencilere çevre bilincinin aşılanması ve büyüklerin dikkatini çekmek olduğunu belirterek "Herkes Temizliğin bir saygı işi olduğunun bilinciyle hareket etmelidir" diye konuştu.

Atatürk İlköğretim Okulu, Başarı Koleji, Ilıca Mehmet Ali Karamancı İlköğretim Okulu, Manavgat anaokulu ve Manavgat Kolejinden bin dolayında öğrencinin katıldığı kampanya, Kumköy mevkii Boztepe kavşağında başladı. Ilıca Belediyesi tarafından tüm öğrencilere eldiven, çöp poşeti ve şapka dağıtılmasının ardından toplu olarak İstiklal Marşı okundu.

Manavgat Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, Tema Vakfı Başkanı Şenay Malbora, Tema vakfı yönetim kurulu üyesi emekli öğretmen Osman Mülayim, Okul Müdürleri, öğretmenler, turizmciler ve Ilıca Belediyesi personelinin katılımıyla gerçekleştirilen kampanya, ellerinde büyüklere mesajlar veren dövizler bulunan öğrencilerin sloganları eşliğinde yaklaşık 1 saat sürdü.

Kampanyanın tamamlanmasının ardından Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, kampanyaya katılan öğrenciler başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Katılımcılara günün anısına sertifikalarının verilmesinden sonra oteller tarafından ikramda bulunuldu.

(AK-AT-Y) 14.03.2008 16:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title