Haberler

Tema Gönüllüleri Ilıca'da Piknik Yaptı

Antalya'nın Manavgat İlçesinde Düzenlenen Toprak Kongresi'ne Katılan Yaklaşık 250 Tema Gönüllüsü, Ilıca Belediyesi'nin Beldede Düzenlenen Piknik Etkinliğine Katıldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Toprak Kongresi'ne katılan yaklaşık 250 TEMA gönüllüsü, Ilıca Belediyesi'nin beldede düzenlenen piknik etkinliğine katıldı.

Manavgat'ta düzenlenen Toprak Kongresi'ne katılan Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden toplam 250 TEMA gönüllüsü, Ilıca Belediyesi ve TEMA Manavgat Gönüllü Sorumluluğu tarafından düzenlenen pikniğe katıldı. Piknikte TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Gürses ve Teşkilatlanma Bölüm Başkanı Temel Uraz da yeraldı.

Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal ve İmar ve Fen işleri Müdürü Afitap Beslek Turgut, misafirleri ile yakından ilgilenirken belediye çalışanları tarafından misafirlere servis yapıldı. 10. Yıl marşı, Gençlik Marşı ve Tema marşının söylendiği piknik TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca ve Ilıca Belediye başkanı Rafet Ünal'ın parka günün anısına ağaç dikmeleri ile sona erdi.

(AK-ŞT-Y) 25.05.2008 17:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title