Haberler

Tema'dan, Başkan Ünal'a Şükran Belgesi

Antalya'nın Manavgat İlçesine Bağlı Ilıca Beldesi Belediye Başkanı Rafet Ünal'a, Çevreye Sağladığı Katkılarından Dolayı, Tema Vakfı Tarafından Şükran Belgesi Verildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Ilıca beldesi Belediye Başkanı Rafet Ünal'a, çevreye sağladığı katkılarından dolayı, TEMA Vakfı tarafından şükran belgesi verildi.

Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal'a, TEMA gönüllüleriyle birlikte şükran belgesini teslim eden TEMA Manavgat Gönüllü Temsilcisi Şenay Malbora, Fethiye'de yaptıkları toplantıda, Başkan Ünal'a şükran belgesi verilmesini kararlaştırdıklarını söyledi. Malbora, "Toplantımız son derece yararlı geçti. Toplantıda, yaşadığımız sorunlar, çözüm önerileri, il ve ilçe temsilciliğini ileriye taşıyabilmek için merkezle görüş alışverişinde bulunuldu. Bölgelerimizde yaptığımız çalışmalar, basında yer alan haberler ve fotoğraflar değerlendirildi. Toplantıda bölgemiz için sevindirici bir karar alındı. Yanan ormanlık alanların ağaçlandırılması için 8 bin YTL ile en büyük desteği sağlayan, ayrıca dünyamızın karşı karşıya bulunduğu en büyük tehlike olan küresel ısınmaya dikkat çekmek ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla beldenin girişinden çıkışına kadar her yeri afişlerle donatan, özellikle Ilıca girişine astığı dev afiş Antalya-Alanya karayolundan geçen herkesin dikkatini çeken Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal'a, TEMA Vakfı'nın şükran belgesi verilmesi kararlaştırıldı. Kendisine şükran belgesini vermekten onur duyuyor, çevre konusundaki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Böylesine anlamlı bir ödülü almaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirten Başkan Ünal ise şunları söyledi; "Ilıca Belediyesi olarak yarınlara, geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza yaşanılabilir bir dünya bırakmak amacıyla üzerimize düşeni yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu ödül bize çalışmalarımızda şevk verecektir. Bu ödülü bize layık görenlere teşekkür ederken, çevre konusundaki çalışmalarımızın artarak devam edeceğinin bilinmesini isterim.”

(AK-ATA-Y)

11.10.2007 16:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title