Haberler

Tekman'da Kaymakamın Çabalarıyla Oluşturulan Buz Pisti Öğrencilerle Dolup Taşıyor

Erzurum'un Tekman ilçesinde kaymakamın çabalarıyla oluşturulan buz pisti gençlerin eğlence merkezi oldu.

Erzurum'un Tekman ilçesinde kaymakamın çabalarıyla oluşturulan buz pisti gençlerin eğlence merkezi oldu.

İlçe Kaymakamı Mutlu Almalı tarafından Vali Derya Kadıoğlu bulvarındaki boş alanda kar birikintisi ile oluşturulan buz pisti paten kayan gençlerle dolup taşıyor. Kaymakam Mutlu Almalı ilçede bulunan öğrenciler için bir hayali gerçekleştirdiklerini belirterek, sıfır maliyetle oluşturdukları pist ile ilçe gençlerine ve çocuklarına paten keyfi yaşattıklarını söyledi. Zaman zaman kendisinin de gelip pistte paten kaydığını ifade eden Kaymakam Almalı, "Madem buralara soğuk havalar hakimse bizde bunu lehimize

çevirerek bundan faydalanmasını bildik. Bu da sürekli bardağın dolu tarafını görmeye çalışmakla ilgili bir şey, Soğuklardan şikayet edeceğimize ondan eğlenmeyi sağladık.

Yörenin hava şartları göz önüne alınarak havanın eksi 30 derecelere düşmesinden dolayı ilçemiz gençleri ve öğrencilerin paten üzerinde kayma hevesini gidermek için masrafsız bir buz pisti düzenledik. Gençlerimizin azda olsa kahve köşelerinden kurtarmış olduk" dedi.

Pistte paten keyfi yapan öğrencilerden Cumhuriyet İlköğretim 4. sınıf öğrencisi Onur Salıcı da, "Şimdiye kadar biz bu tür sporu televizyonlarda izliyorduk çok özeniyorduk ancak bir türlü kayamıyorduk kaymakam beyimiz bu pisti yaptı artık televizyonlarda değil gerçekten paten ile kayıyoruz kaymakamımıza çok teşekkür ederiz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Tekman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title