Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu'da, Türk Halk Müziği Korosu konser verdi.

Çorlu ilçesinde, Türk Halk Müziği Korosu konser verdi.

Çorlu Halk Eğitim Merkezi'nce Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal sahnesinde düzenlenen konserde, şef Mazlum Korkmazcan yönetiminde solo ve koro eserler seslendirildi.

Yaklaşık iki saat süren ve 27 eserin icra edildiği konserde müzikseverler koroya ve solistlere zaman zaman eşlik etti.

Korkmazcan, konserin ardından yaptığı konuşmada, Türk Halk Müziği konserlerinin gelecek günlerde de devam edeceğini belirtti.

-Kutlu Doğum Haftası'na doğru

Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde cami dernekleri, vakıflar ve sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket kararı aldıklarını bildirdi.

Gülmak, müftülük binasında düzenlenen toplantıda, cami dernekleri, vakıflar ve sivil toplum kuruluşu idarecileriyle bir araya geldi.

Hafta boyunca değişik faaliyetlere imza atacaklarını ifade eden Gülmak, "Bu kapsamda, neler yapılabilir, tartışarak müşterek bir programı hazırlamak istiyoruz. Bu yıl Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri için ortak hareket kararı aldık. Hafta kapsamında toplantılarımız zaman zaman devam edecektir. Bundan sonra yapılacak toplantıda olan etkinlik ve faaliyetleri karara bağlayacağız" diye konuştu.

- Hayrabolu Belediye Başkanı İrtem'e ziyaret

AK Parti Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Şener Çelikayar ve belediye meclis üyesi adayları, Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem'i ziyaret etti.

Ziyarette, Çelikayar projelerini ve yerel seçim çalışmalarını İrtem'e anlattı.

İrtem de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Çelikayar'a yere seçimlerde başarılar diledi. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Hayrabolu Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title