Haberler

Tekerlekli Sandalye ile Hayata Bağlandı

AK Parti Antalya İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanlığı ve Kepez Belde Teşkilatı, Özürlü Bir Gence Tekerlekli Sandalye Hediye Etti.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanlığı ve Kepez Belde Teşkilatı, özürlü bir gence tekerlekli sandalye hediye etti.

Ünsal Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan 35 yaşındaki Mehmet Arslan’ın özürlü olduğunu ve tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu belirleyen Kepez Belde Teşkilatı, İl Sosyal İşler Başkanlığı ile birlikte Arslan ailesini ziyaret etti.

AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı ve Kepez Belde Teşkilatı, ailesinin yardımlarıyla hayatını sürdüren Mehmet Arslan’a yardım eli uzattı. Özürlü gence tekerlekli sandalye eden Ak Partililer, Özürlü Maaşı alabilmesi için girişimde bulunup, yol gösterdiler. AK Partililerin hediyesini alınca mutluluk gözyaşları döken Mehmet Arslan, bilgisayar kullanabilmeyi çok istediğini ancak, engelinden dolayı kullanamadığını söyledi.

Kendilerini ziyaret eden AK Partililere teşekkür eden baba Ali Rıza Arslan ise, “Bizim yaşımız ilerledi. Tek düşündüğümüz biz öldükten sonra evladımızın hayatını nasıl sürdüreceği. Siz ziyaretinizle ve girişimlerinizle bize umut verdiniz. Allah razı olsun” diye konuştu.

AK Parti Sosyal İşler Başkanı Hatice Sütçü, Kepez Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Yusuf Bulut ve Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Birson Erdoğan, bir süre Arslan ailesi ile sohbet etti. Hatice Sütçü, Mehmet Arslan’ın özürlüler yasasıyla verilen haklardan faydalanması için yol gösterip, her zaman aileye destek olacaklarını söyledi.

(AT-AT-Y)

03.05.2007 12:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title