Haberler

Tekden Koleji'nde Mezuniyet Gecesi

Kayseri Özel Tekden Koleji'nin Düzenlediği Mezuniyet Gecesinde Eğrenciler Kep Fırlatarak Doyasıya Eğlendiler

Kayseri Özel Tekden Koleji'nin düzenlediği mezuniyet gecesinde eğrenciler kep fırlatarak doyasıya eğlendiler Hisarcık Doğa Dinlenme Tesisleri'nde düzenlenen gecede konuşan Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, yıllardır emek verdikleri öğrencilerinin mezunun olduğunu görmekten mutluluk duyduklarını söyledi. İki yıllık gibi bir süreçte önemli mesafeler aldıklarını ve amaçlarının irfan sahibi bireyler yetiştirmek olduğunu ifade eden Tekden, "Mezun olan öğrencilerimiz, eğitimlerinin ileriki aşamalarında daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum" dedi.

Müzik ve dans gösterilerinin yapıldığı gecede, mezun olan öğrencilere plaket verildi. Okul bayrağını 7. sınıf öğrencisi Zeki Ceran Eraslan'a teslim eden okul birincisi Bilgesu Şahin, daha sonra Okul Müdürü Nuri Özkan ile beraber mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Çalınan müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler, havai fişek gösterileri eşliğinde keplerini havaya atarak mezun olmalarının mutluluğunu yaşadılar.

(İA-MSA-Y) 13.06.2008 10:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title