Haberler

Tdpv'den Başkan Yaşar'a Ziyaret

Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı (TDPV) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nuri Uslu ve beraberindeki vakıf üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı (TDPV) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nuri Uslu ve beraberindeki vakıf üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti.

Vakfın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Yaşar, Türki Cumhuriyetler arasında birlik ve kardeşliğin artması gerektiğini belirterek vakfın memlekete katkı sağlayacak işler yapması temennisinde bulundu. Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini ifade eden Yaşar, üreticilerin sıkıntılarına değinerek, "Üreticiler zor günler geçiriyor. Akşam kafalarını yastığa koyduklarında asgari ücretli kadar rahat uyuyamıyorlar. Esnafın yüzü gülmüyor. Bu kötü bir gidişattır. Esnafın yüzünü güldürmek lazım. Biz bu güzel coğrafyayı işleyeceğiz, üreteceğiz, çalışacağız. Bu konuda da ekonomik işbirliğini geliştirmek açısından da size önemli görevler düşüyor" ifadelerini kullandı.

Vakıf üyelerine "Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlamanız gerek" diyen Yaşar, "Dayanışmaya, birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Sizlerin Türkiye'nin tanıtılmasına da katkı sunacağınıza inanıyorum. Türki Cumhuriyetler arasındaki kardeşliği arttırmanızı temenni ediyorum" dedi.

Vakıf Başkanı Uslu da, "Amacımız Türk dünyası ve akraba toplulukları arasında sosyal, kültürel, siyasi ve ekonomik işbirliğini artırmak, ortak tarihimizden gelen dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirerek kültürel zenginliklerimizin tanıtılmasına katkıda bulunmak, iletişimi sağlamak, güçlendirmek, birbirlerini daha yakından tanımalarına imkan sağlamaktır" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi Yaşar Yenimahalle Nuri Uslu Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title