Haberler

Tarsus Belediyesi'nde Bayramlaşma

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye personelinin bayramını kutladı.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye personelinin bayramını kutladı.

Belediye meclis salonunda personellere hitap eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, çalışanların bayramını kutladı. Can, "Buraya gelirken 2014 seçimlerinden önce en son hafta sayın başkanımızla birlikte, sizlerle bir görüşme yapmıştık ve sizlere şunu demiştik Allah'ın izniyle biz yine buradayız. Sizlerin duası ve desteğiyle hem Mersin'de hem de Tarsus'ta kazanarak hizmette kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Cenab-ı Allah nice bayramlarda, sağlıklı ve sıhhatli mutlu ve huzurlu eşiniz ve çocuklarınızla nice mutlu günlerde hep birlikte geçirmeyi nasip etsin diyorum" dedi.

Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise şehitlerin gelmediği bir bayram temenni ettiği konuşmasında, "Belediye başkanlarımızdan da Allah razı olsun, Ramazan başladığından bu yana Mersin'i karış karış geziyoruz. Hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Özellikle Mersin, son 1 yıl içerisinde büyük bir değişim içerisinde. Mersin'in bütün ilçelerinde faaliyet var, inşallah bu yaz sonu itibariyle, gerek Tarsus gerekse Mersin'in tamamında daha büyük bir değişim olacaktır" ifadesini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'da konuşmasında, "Mersin ve Tarsus sizlerle birlikte her geçen güzelleşiyor. Bugüne kadarki hizmetlerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yine aynı şevkle aynı kararlılıkla, aynı mutlulukla birlikte olacağımızı ümit ediyorum. Şimdiden hep birlikte kutlayacağımız Ramazan bayramımızın da ülkemizde birlik ve beraberliğe, dirlik ve düzene barış huzur ve kardeşliğe vesile olmasını, akan kanın artık son bulmasını, anaların artık gözyaşının dinmesine vesile olmasını niyaz ediyorum. Sizlere ailelerinizle birlikte huzur içerisinde nice mutlu bayramlar diliyor, gözlerinizden öpüyor, saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından fuayende Başkan Kocamaz, Başkan Can ve Milletvekili Şimşek, belediye personeller ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Baki Şimşek Şevket Can Mersin Tarsus Yerel Haberler

title