Haberler

Tanrıverdi'den Temayül Açıklaması

AK Parti Manisa Milletvekili ve MYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi temayül yoklaması ile ilgili olarak, "Dosyaları ben açmıyorum.

AK Parti Manisa Milletvekili ve MYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi temayül yoklaması ile ilgili olarak, "Dosyaları ben açmıyorum. Ama bir şekilde dışarı sızan bilgiler olduğu görülüyor. Hayırlısı olsun" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili ve MYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi graj esnafı ile bir araya geldi. Ankara'da yapılan çalışmalar doğrultusunda artık sona doğru gelindiğini belirten AK Parti Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi temayül seçimleri hakkında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Sayın Başbakanımızın 32 il başkanları belli oldu söylemlerini biliyoruz. Başbakanımız dış siyasette, dolayısıyla bir gün iki gün ara vermiş oldu. Bu gün yarın geldiğinde tekrar çalışmalarına başlayacaktır. Kısa zamanda bu işlemler bitecek ve inanıyorum ki 29 Kasım'da Ankara'da her ay yapılan il başkanları toplantısında hiç değilse tespiti yapılmış üç dört arkadaşımızın orada tanıtımının yapılacağını düşünüyorum. Dosyaları ben açmıyorum. Ama bir şekilde dışarı sızan bilgiler olduğu görülüyor. Hayırlısı olsun"

Tanrıverdi'nin garaj esnafı ziyaretine Manisa AK Parti MKYK üyesi Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti İl Genel Meclis Başkanı ve Yunus Emre İlçe Başkan Aday Adayı Hayrullah Solmaz, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Aday Adayı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Aday Adayı Sait Han Bakşi yer aldı.

"MANİSA MARKA İL OLACAK"

Tanrıverdi, Türkiye'nin eskisi gibi olmadığını sürekli gelişip değiştiğini ifade ederek. " maalesef yerel yönetimde Manisa AK Parti olmadığı için genelde Türkiye'nin gelişimine ayak uydurtamadığını görüyoruz. İnşallah yerel seçimlerde Manisa, Ankara'yla el ele verdiğinde o zaman Türkiye'nin gelişiminden değişiminden çok daha fazla faydalanacak ve Manisa'mız Manisalı hemşerilerimizin hayal ettiği bir Manisa'ya kavuşmuş olacak. Çünkü AK Belediyeciliğin temelinde yerel kalkınma vardır. Yerel kalkınma kültürel, sosyal, ekonomik kalkınmayı barındırır dolayısıyla yerel kalkınma gerçekleştiğinde Manisa'mız marka bir il olacaktır" dedi.

"Manisa'mız tarihindeki geçmişindeki yerini" alacak diyen Tanrıverdi konuşmasını şöyle sürdürdü: " Manisa Şehzadeler yetiştirdiği dönemleri tekrar kazanacak. 28 Kasım olarak ilan ettiğimiz ancak sağlık bakanımızın programları nedeniyle 560 yataklı hastanemizin temel atma törenini 1 Aralık 2013 saat 14.00'da yapacağımızı ifade ediyorum. Hastanemizin temelini sağlık bakanımızla birlikte atarak Manisa'mızın önemli sorunlarından birini de çözmüş olacağız. Hayal bunlar gerçekleştiremezler diyenlerin de sesinin kesileceği bir tarih olacak" - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title