Haberler

Malatya'da Talihliler Otomobillerini Teslim Aldı

Malatya Belediyesi Esenlik Marketler'den aldıkları kupon karşılığında yapılan çekilişte otomobil kazanan 4 talihliye otomobilleri teslim edildi.

Malatya Belediyesi Esenlik Marketler'den aldıkları kupon karşılığında yapılan çekilişte otomobil kazanan 4 talihliye otomobilleri teslim edildi.

Talihlilerin otomobillerini Esenlik Genel Müdürlüğü binası önünde Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren verdi. Araç teslim törenine; Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt, Münür Özpolat, Ahmet Faik Yıldız ve Erhan Soylu katıldı.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Süpermarket şubelerimize yönelik müşterilerimizin kazançlı çıkacağı kampanyalarımız devam edecek. Çünkü sürekli dile getirdiğimiz kazandığımızı tekrar müşterilerimizle paylaşmayı hedefimize koyduk. Müşteri odaklı, müşterilerimizin menfaatine yönelik sosyal içerikli proje hazırlamaya ve uygulamaya devam edeceğiz. Otomobil kazanan ve diğer hediyeleri kazanan talihlilerimize baktığımızda ağırlıklı olarak ihtiyaç sahibi olmaları bizleri daha çok sevindirmektedir. Malatya'da kampanyamızın bitmesine çok az bir zaman kaldı. Bu süre zarfından Esenlik'ten hediye kazanmak isteyen müşterilerimizi alışverişe davet ediyorum. Çünkü Esenlik'ten alışveriş Malatya'ya yatırımdır" ifadelerini kullandı.

Esnaf Ali Rıza Taşkın'a anahtar teslimini ESKKK Başkanı Ali Evren yaptı. Evren, "Ticaretin yönü değişmiştir. Kendisini yenilemeyen esnaf kazanamaz. Buradan esnaflarımıza çağrımız bu tür faaliyetler gerçekleştirsinler" diyerek esnaflara çağrıda bulundu.

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren, "Benim yaptığım çekilişte bir esnafa otomobil çıkması çok güzel bir tevafuk oldu. Bugün kendisine kazandığı otomobilin anahtarını ben teslim etmek istedim. Çünkü Ali Rıza Taşkın sanayi esnaflarından ve kendisini 20 yıla yakın iş yerine bisiklet ile gidip gelen bir kardeşimiz olarak tanıyoruz. Bundan dolayı Esenlik'in gerçekleştirdiği kampanya sonucu kendisine otomobil çıkması çok önemlidir. İhtiyaç sahibi birine otomobil hediye ettiği için başta Genel Müdürümüz Hulusi Boyraz ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bol ve bereketli kazançlar olsun ki bu tür esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hediyeler dağıtılsın" şeklinde konuştu.

Otomobil talihlileri de görüşlerini şöyle dile getirdi.

Fikret Erayabakan - Emekli; "Otomobil kazandığım kuponu almadan önce alışveriş sonucu aldığım ürünler 39 TL tutuyordu. Kasiyer bana aldığım ürünleri 44 TL'ye tamamlamamı ve kampanyaya dahil olmamı söyledi. 44 TL'ye tamamladığım kupona otomobil çıktı. Esenlik'e teşekkürler."

Ali Rıza Taşkın - Esnaf; "Konferans Salonu Şubenizden yıllardır alışveriş yapıyorum. Otomobilin bize çıkması bizleri bir hayli mutlu etti. İhtiyaç sahiplerine bu tür jestler yaptığı için Esenlik'e çok teşekkür ediyorum."

Eyhan Doğan - Ev Hanımı, "44 TL'ye otomobil güvenirliliğin bir göstergesi olmuştur. Esenlik bu tür kampanyalarla insanların gönlünü kazanmaktadır."

Aysun Şekerci - Öğrenci; "Esenlik yıllardır güvenin adresi. Bizlerin güven içerisinde sürekli alışveriş yaptığımız bir kurum. Bundan sonra alışverişe devam edeceğiz. Esenlik yönetimine teşekkür ediyorum." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Belediyesi Mesut Bozkurt Faik Yıldız Ali Evren Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title