Haberler

Tahsin Babaş'tan Esnaf ve Emniyet Çalışanlarına Ziyaret

AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, belediye caddesindeki esnaflarla ve Kastamonu Emniyet Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, belediye caddesindeki esnaflarla ve Kastamonu Emniyet Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya geldi.

İlk olarak belediye caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Tahsin Babaş, esnafları tek tek gezerek sorunlarını dinledi. Tahsin Babaş'a büyük ilgi gösteren esnaflar, Kastamonu için yapılması planlanan projeler hakkında detaylı bilgi aldı. Kastamonu Belediyesinde 25 yıl boyunca belediyecilik görevinde bulunduğu için halkın sorun ve taleplerini çok iyi bildiğini ifade eden Tahsin Babaş, "Halkını dinleyen, kapıları her daim açık bir belediyecilik anlayışı ile çalışacağız. Bu konuda halkımızın ve esnaflarımızın desteğini bekliyoruz. Belediyeciliğe yeni bir anlayış getirerek istişarelere daha fazla yer vereceğiz. Allah izin verirse sizlerin desteği sayesinde bu görevi üstleneceğiz. Belediyecilik bizim işimiz ve ekibimiz de hazır. Amacımız şehrimize yakışan en güzel hizmetleri yapmaktır" dedi. Ayrıca Tahsin Babaş, Belediye Caddesi üzerinde gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalar hakkında da esnafların görüşünü aldı. Tahsin Babaş'ın kendilerine yaptıkları ziyaretten ötürü büyük memnuniyet duyduklarını belirten esnaflar, ayrıca başarılar diledi.

Ardından Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne geçen Tahsin Babaş, emniyet çalışanlarıyla görüşerek sohbet etti. Polislerin zor bir mesleğe sahip olduğunu belirten Tahsin Babaş, Kastamonu halkının huzur ve refahı için emniyet çalışanlarının 24 saat aralıksız görevlerinin başında olduğunu ifade ederek, "Halkımızın huzuru için Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki çevik kuvvet, asayiş, şehir içi ve bölge trafik ekipleri ve merkez karakolu ile birimleri her daim görevlerinin başında bulunuyor. Polisimiz olmazsa asayişte olmaz. İnşallah bizlerde belediyecilik anlayışıyla polis ekiplerimizin çalışma sahasını daha da rahat hale getirerek görevlerini icra etmelerinde yardımcı olacağız" diye konuştu.

Tahsin Babaş, Emniyet Müdürlüğündeki birimleri tek tek gezerek polislerle bir süre sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Son olarak Emniyet Müdürü Sami Uslu'yu da makamında ziyaret eden Tahsin Babaş, emniyet müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca Tahsin Babaş, Kastamonu için planladıkları projelerden Emniyet Müdürü Uslu'ya bahsederek konu hakkındaki görüşlerini aldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahsin Babaş Kastamonu Sami Uslu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title