Haberler

Tahir Belediye Başkanı Şifa Hastanesi Doktorlarını Ağırladı

Güncelleme:

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir Belde Belediye Başkanı Seferoğulları, hafta sonu Erzurum Şifa Hastanesi'nden bir grup doktoru ilçede ağırladı.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, hafta sonu Özel Erzurum Şifa Hastanesi'nden bir grup doktoru ilçede ağırladı. Doktorlara kuzu eti ve pilav ikram ederek ilçede yapmış olduğu başarılı hizmetlerini tanıttı. 2 dönemdir belediye başkanlığı görevi süresince ilçeye yaptığı alt ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra beldeye kazandırdığı hizmetleri yerinde gören Şifa hastanesi doktorları gördükleri hizmetleri takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.

Beldesinde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle hizmet yaptığını söyleyen başkan Seferoğulları hizmetlerindeki başarı sırrını makam sevdalısı değil, hizmet sevdalısı olmasından kaynaklandığını kaydetti.

Başkan Seferoğulları, "İki dönemdir Tahir'de başkanlık yapıyorum hala özel şoförüm yok. Özel makam aracım yok kendi arabamı makam aracı olarak şoförlüğünüde kendim yaparak kullanıyorum. Belediyede toplam beş kadrolu işçim var. Buna rağmen görevi devraldığım günden itibaren beldemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturmak için mesai gözetmeksizin gece gündüz, bayram tatil, demeden belediye hizmetlerinin beldenin her noktasına ulaştırarak, beldeyi yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak için çalışıyoruz." dedi.

Tahir Beldesini kısa sürede el birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle eğitim, bilişim-teknoloji başta olmak üzere, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda da layık olduğu düzeye taşımak, kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturan Başkan Seferoğulları ilçeye kurdukları, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla özellikle Bursa'dan kendi imkanları ile getirdiği 2 bin top baş akasya ağaçlarının yeşerdiğini göstererek, ilçeye yeşili ve ağaç sevgisini yerleştirdiklerini söyledi.

Tahir beldesinde su ve kanalizasyon gibi temel hizmetleri yüzde 100 oranında halleden Başkan Seferoğulları, yeni alanlarda çalışmalarını durmadan sürdürdüğünü kaydederek, her yağış döneminde beldede sele neden olan Kelhan Baba Dağı bölgesinde yaptırdığı setler bir doğa felaketi olan seli Tahir beldesinin gündeminden çıkarttığını belirtti. Başkan Cemal Seferoğulları, beldeye daha iyi hizmet verebilmek için bir kepçe ve yol yıkama ve temizleme aracı da alarak makine parkını genişletti. Seferoğulları, belediye parkındaki itfaiye, Greyder, kepçe, yol yıkama araçlarını bizzat kendisi kullanarak belde halkına hizmet vermenin huzuru ve mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, çöp bidonlarını bizzat kendisi ev kadınlarına vererek mahallelerinin temizliğine katkıda bulunduğunu kaydederek, başkan olana kadar burada çöp toplama alışkanlığının pek olmadığını ifade etti. Seferoğulları "Yerleşim yerleri su kenarlarında olduğu için her ev çöpünü nasılsa dere götürüyor diye poşetler içinde dereye döküyordu. Bu durum hızla akarsularımızın kirlenmesine neden oluyordu. İnsanlarımız hizmetin en iyisine layık olduğu için köşe başlarına değil, her evin köşesine birer çöp bidonu bıraktığını ilçenin tüm mahalle aralarını da parke taşıyla kaplattık" dedi.

Son olarak başkan Cemal Seferoğullar Tahir'li hemşehrilerinin hizmetin en iyisine layıktır olduğunu ifade ederek, "Ne kadar çalışırsam çalışayım bir türlü rahat etmiyorum. Gece yatağa uzanırken acaba daha başka ne yapabilirim diye kafa yoruyorum. Büyük şehirlere gittiğimde bir turist gibi çevreyi gözlemliyorum. Gördüğüm güzel hizmetlerden hangisini beldemde yapabilirim diye kafamda şekillendiriyorum" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title