Haberler

Suşehri'nde Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi

Suşehri Yardım Seven Kadınlar Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Suşehri Yardım Seven Kadınlar Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Dernek binasında düzenlenen programda konuşan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, programa bir siyasi parti adayı olarak değil, ilçenin bir belediye başkanı olarak katıldığını söyledi.

Sivil toplum örgütlerinin önemine de değinen Sel, "Özellikle bayanlardan oluşan bir sivil toplum örgütümüzün ilçemizde kurulması beni çok mutlu etti. Bu nedenle, bizde bayanlarımıza önem vererek, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde bayan meclis üyesi adaylarımıza da yer verdik. İnşallah belediye başkanlığımızda da bir bayan adayı görmeyi arzularız. Bu vesileyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum" dedi.

Suşehri Yardım Seven Kadınlar Dernek Başkanı Fethiye Gürsoy ise, sivil toplum örgütlerinin bir siyasi çatı olmaması gerektiğini ifade ederek, "Bizler yardım derneği olarak faaliyetimiz sürdürüyoruz. Bu konuda tüm sivil toplum örgütlerinin de siyasi bağının olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bizlere bugüne kadar manevi desteğini esirgemeyen Suşehri Belediye Başkanımız Sedat Sel'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Yemekli olarak gerçekleştirilen program müzik eşliğinde devam etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Sel Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title