Haberler

Suşehri'den Kısa Kısa

Suşehri Belediye Başkanı Sel, Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Karakaya'yı ziyaret etti.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Karakaya'yı ziyaret etti.

Sel, Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın genel kurulunda başkanlığa seçilen Karakaya'yı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretinde yerel seçimlerin önemine değinen Sel, "Hepimiz seçimle geliyoruz, seçimle gidiyoruz. Demokrasinin güzelliği budur. Önemli olan seçimlerin güzel bir ortamda yapılmasıdır" dedi.

Karakaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Esnafımızın her zaman yanında olacağız. Elimizden gelen hiçbir desteği esirgemeyeceğiz" ifadesini kullandı.

- "İşçi Sağlığı ve İş Kazaları" semineri

Suşehri ilçesinde, "İşçi Sağlığı ve İş Kazaları" konulu seminer düzenlendi.

Suşehri Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye konferans salonunda düzenlenen seminerde, özel bir firmanın iş sağlığı ve güvenlik uzmanı Alper Kınık, işçilerin yasal hakları, iş kazaları, meslek hastalıkları ve sorumlulukları hakkında bilgi verdi.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun işçiler tarafından bilinmesi gerektiğini söyleyen Kınık, "Bu sistemin işleyişinde işverenin ciddi sorumlulukları vardır" dedi.

Seminere, belediye personelleri katıldı. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Sedat Sel Ahmet Sel Karakaya Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title