Haberler

Suşehri'den Kısa Kısa

Belediye Başkanı Sel, Emine Birler Anaokuluna çocuk oyun grubu hediye etti.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçedeki Emine Birler Anaokuluna çocuk oyun grubu armağan etti.

Okulun çok amaçlı salonuna kurulan oyun grubunu inceleyen Sel, eğitime çok büyük önem verdiklerini söyledi.

İlçedeki eğitim yuvalarına ellerinden geldiği kadar destek olmaya çalıştıklarını belirten Sel, "Anaokulumuzu daha önce ziyarete geldiğimde oyun grubu ihtiyacı olduğunu gördüm. Bu ihtiyacı gidermenin mutluluğunu yaşıyorum. Minik öğrencilerimizin bu güzel oyun grubunda gülerek oynamalarını arzuluyorum" diye konuştu.

Okul müdürü Mustafa Bıldırcın ise Sel'e hediyesinden dolayı teşekkür etti.

"100 Bin Kitap Projesi"

Suşehri Halk ve Çocuk Kütüphanesinde kitap zenginliğini artırmak amacıyla "100 Bin Kitap Projesi" başlatıldı.

Suşehri Kaymakamlığınca başlatılan projeye destek olan İlçe Jandarma Komutanlığı, Suşehri Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü, roman ve dergilerden oluşan kitap setlerini kütüphane yetkililerine teslim etti.

Suşehri İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, kitap teslim töreninde yaptığı konuşmada, kütüphanede 20 binin üzerinde kitap bulunduğunu belirterek, "Kaymakamlığımızca başlatılan proje kapsamında kütüphanedeki kitap sayısını 100 bine yükseltmeyi planlıyoruz. Yoğun ilgi göreceğine inandığımız bu projeyle hedeflediğimiz sayıyı geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratçı ise kampanya kapsamında toplanan kitapları kütüphaneye teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İratçı, projeye desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Sedat Sel Suşehri Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

fuat coşkunfuatcokun65@gmail.com:

tşk ler başkan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title