Haberler

Suşehri Belediye Başkanı Sel, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını Ziyaret Etti

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığını ziyaret etti.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığını ziyaret etti.

Kısa süre önce yapılan genel kurulla Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı görevine seçilen Kemal Karakaya'yı ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Suşehri Belediye Başkan adayı Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Karakaya'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Seçimlerin önemine değinen Sel, "Hepimiz seçimle geliyoruz. Seçimle gidiyoruz. Demokrasinin güzelliği budur. Burada önemli olan kırıcılık olmaması, güzel bir ortamda seçimlerin yapılmasıdır. Önümüzde de bir yerel seçim var. Bu seçimlerin de demokratik ortamda geçeceğini ümit ediyorum. Yeni görevinde Kemal Karakaya ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten Karakaya, "Esnafımızın her zaman yanında olacağız. Elimizden gelen hiçbir desteği esirgemeyeceğiz. Çünkü Suşehri önemli bir noktadadır. Bunun bilincinde hareket edeceğiz." dedi.

Ziyarette, İl Genel Meclis üyesi Erhan Özen, belediye meclis üyelerinden bazıları ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Sel Sedat Sel Karakaya Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title