Haberler

Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneğinden Belediyeye Ziyaret

Güncelleme:

Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.

Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Sel, sivil toplum örgütlerinin önemli olduğunu söyledi.

Suşehri Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin İstanbul'daki Suşehrililerin birlik çatısı olduğunu belirten Sel, "Kısa süre önce yapılan genel kurulla İstanbul'daki Suşehrililerin teveccühüyle tekrar dernek başkanlığına seçilen Mustafa Yılmaz ve yönetimini kutluyorum. Dernek yöneticilerini ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

Mustafa Yılmaz ise 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerin Suşehri'ne hayırlı olmasını diledi. Yılmaz, "Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Sivil toplum örgütleri siyaset makamı değildir. Hizmet makamıdır. Cenabı Allah tüm adaylarımızın yardımcısı olsun" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Sel Sedat Sel İstanbul Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title