Haberler

Suşehri Belediye Başkanı Sel'den Yeni Yıl Mesajı

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel yayınladığı yeni yıl mesajında, “2014 yılının sizler için mutlu, sağlıklı ve başarılı geçmesini dilerim” dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel yayınladığı yeni yıl mesajında, "2014 yılının sizler için mutlu, sağlıklı ve başarılı geçmesini dilerim" dedi.

Yayınladığı mesajla halkın yeni yılını kutlayan Başkan Sel; "Üzücü olayları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla giriyoruz. Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bizler, aynı ilçede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuz, birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak olduğunu düşünüyorum. Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi güzel günlere taşıyacaktır. 2014 yılının sizler için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, bütün Suşehrili hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Sel Sedat Sel Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title