Haberler

Suşehri Belediye Başkanı Sel, Basın Mensupları İle Buluştu

Güncelleme:

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Suşehri Belediyesi Aspasya Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri'ndeki basın mensuplarının önemine değindi.

2009 yılından bugüne kadar İlçede görev yapan basın mensuplarıyla ağabey kardeş gibi geçindiklerini ifade eden Sel, "Yeri geldi iyi haberlerimiz yapıldı. Yeri geldi kötü haberlerimiz yapıldı. Kimseye kızmadım. Kimseyi eleştirmedim. Hepsine saygı çerçevesinde yaklaştım. İyi haberler yapılırken güzel oluyor da, kötü yapıldığında niye tepki gösterilim ki. Bu nedenle Suşehri'nde görev yapan arkadaşlarımız her zaman bize destek verdi. Ulusal ve yerel bazda görev yapan arkadaşlarımın haklarını helal etmesini istiyorum. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

5 yıllık süre içerisinde yapılan hizmetlerden de bahseden Sel, "İlleri imrendirecek projeler yaptığımızı düşünüyorum. Güzel hizmetler yaptık. Güzel hizmetleri Suşehri halkının hizmetine sunduk. Özellikle alt yapı konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar esnasında ister istemez yollarda bozulmalar meydana geldi. Bu konuda da bizleri hoşgörüyle karşılayan hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Suşehri'nde bazı vatandaşların, büyükşehirlerde ki gibi hizmet beklediğine değinen Sel, "Bizler bütçemizin fazlasıyla hizmet yaptık. Belediye personelimiz çalışmalarını en iyisiyle yapmaya gayret gösteriyor. Büyükşehirlerde ki gibi değiller ama Suşehri'nde yinede güzel çalışmalar ortaya koydular." dedi.

30 Mart 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Sel, "Tüm adaylara saygımız var. Halkımızın kararına da saygı duymalıyız. Seçim meydanlarında yaptığımız hizmetleri, çalışmaları halka anlatacağız. Anlatabildiğimiz kadarıyla da halkımız karnemizi verecektir. Bu karnenin sonucuna da saygı göstermeliyiz" dedi.

Basın mensuplarının görüşlerini de dinleyen Başkan Sel, 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla tüm basın mensuplarına plaket ve kalem hediye etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Sedat Sel Ahmet Sel Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title