Haberler

Survivor Gönüllüsü Serhat Kocaeli'nde

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasından geçtiğimiz hafta elenen Kartepeli Serhat Özcan Kocaeli'nde geri döndü.

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasından elenen Kocaeli'nin Kartepeli ilçesinde ikamet eden Serhat Özcan, Kocaeli'ne geri döndü

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasından geçtiğimiz hafta elenen Kartepeli Serhat Özcan Kocaeli'nde geri döndü. Yarışmanın 9. haftasında elenen Serhat, ailesini ve arkadaşlarını çok özlediğini söyledi. Önce ailesini gördüğünü ve onlarla hasret giderdiğini belirten Serhat, ardından Üçler Kabap Restaurant'ta çalışan ve çok sevdiği yakın arkadaşları Bilal Yaşar, Murat Cansoy ve Ünsal Şanlı ile bir araya geldi.

Serhat Özcan, "Yarışmadan elenince ilk yaptığım şey yemek yemek oldu. Ailemi arkadaşlarımı çok özledim. Her şey rüya gibiydi. Finale kalmayı çok istiyordum ama Nihat çok güçlü bir rakipti" dedi. Nihat Alptuğ Altınkaya ile çok iyi arkadaş olduklarını belirten Özcan, "Gönüllü arkadaşlarım beni çok destekledi" dedi.

Adada zorlu bir hayat yaşadıklarını ve zamanla buna alıştıklarını ifade eden Özcan, "Oraya çok alışmıştım. Yarışmadan ayrılınca ilk önce otele gittik. Televizyonu, interneti, yatağı, yorganı çok özlemiştim. Ama yatakta yatınca rahat edemediğimi fark ettim. O kadar alıştım ki yatakları alıp yerde uyudum.

Adada yaşamayı, telefon kullanmayı hatta en yakın arkadaşımın bile soyadını unutmuştum. Şimdi normal hayata adapte olmaya çalışıyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serhat Özcan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title