Haberler

Suruç'ta Boğulma Olaylarının Önüne Geçilmesi Çalışmaları

Güncelleme:

Suruç İlçe Emniyet Müdürü Sadık Özilhan ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Suruç İlçe Emniyet Müdürü Sadık Özilhan ve Suruç Çok Amaçlı Kadın Toplum Merkezi (ÇATOM) Başkanı Hacer Karakuş, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Polislik Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü yetkililerince, ziyarette bulunan heyete Urfa'da gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili sunum yapıldı.

Gelecek aydan itibaren Şanlıurfa Merkez ve Suruç başta olmak üzere il genelinde uygulanması planlanan 'Kanala Değil Havuza' Projesi hakkında da bilgi alan Suruç İlçe Emniyet Müdürü Sadık Özilhan, böylesi bir Projenin hazırlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

POLİS, SUYLA TANIŞMANIN ACIYA DÖNÜŞMEMESİ İÇİN ÇALIŞIYOR
Suruç'ta da uygulanması öngörülen Projenin uygulanma safhası ile ilgili detaylı planlamalar yapılan görüşmeden sonra proje görseliyle beraber hatıra fotoğrafı çektirildi. Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerine okullar başta olmak üzere birçok kamu kurumuna asılmak üzere çok sayıda afiş ve diğer Proje materyalleri verildi. Suruç'un suyla tanışmasının acıya dönüşmemesi için Proje kapsamında Mart ayından itibaren önemli tedbirler alınacak.

PLASTİK KAPAKLAR UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR
Buluşmada ayrıca Şanlıurfa emniyet müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan 'Umutla Yürüyorum' Projesinden haberdar olması neticesinde yetkililerle temasa geçen Suruç ÇATOM Sorumlusu Hacer Karakuş, ilçede yaşayan 10 yaşındaki bedensel engelli kız çocuğu A.Ç. için Toplum Destekli Polislere 63 kg. mavi kapak getirdi. Rahatsızlığından dolayı yürüyemeyen A.Ç. çok yakın bir zaman sonra tekerlekli sandalyesine kavuşacak. Proje kapsamında toplanan plastik kapaklar bedensel engellilere umut olmaya devam ediyor. Plastik kapakların toplanması için Şanlıurfa Emniyeti tarafından yaptırılan Umut kutularından bir tane de Suruç ÇATOM'da kullanılmak üzere teslim edildi. Karakuş, Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan her iki Projenin Suruç'ta da uygulanacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şanlıurfa Merkez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title