Haberler

Suruç Patlamasına Tepkiler Sürüyor

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen hain saldırıdaki hedefin yıllardır yok edilmeye çalışılan ancak milletin sağlam iradesi sayesinde bozulamayan huzur ortamı olduğunu söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen hain saldırıdaki hedefin yıllardır yok edilmeye çalışılan ancak milletin sağlam iradesi sayesinde bozulamayan huzur ortamı olduğunu söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Karakuş, hedefin 78 milyon kardeşin birliği olduğunu ifade ederek, "Bu kardeşlik dün olduğu gibi bugün de bu tür huzur düşmanı oyunlara karşı diri ve beraber olacaktır.Bu tür olaylarla, bölgenin güvenliğini ve hukukunu, su istimal ederek huzur ortamının bir kaosa dönüşmesi amaçlanmaktadır. Buna hiç kimsenin hakkı yoktur. Şanlıurfa Suruç'ta meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Gençlerimizi kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Kimden gelirse gelsin terörü ve onu besleyenleri şiddetle lanetliyorum. Barış diline her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Milletimizin başı sağ olsun" dedi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Karakuş Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title