Haberler

Suriyelilerden Mevlid Programı

Suriyelilerden Mevlid programıMARDİN - Mardin'in Midyat ilçesinde bulunan Geçici Konaklama Merkezi'ndeki Suriyeliler Mevlid Kandili programı gerçekleştirdi.

Suriyelilerden Mevlid programı

MARDİN - Mardin'in Midyat ilçesinde bulunan Geçici Konaklama Merkezi'ndeki Suriyeliler Mevlid Kandili programı gerçekleştirdi.

Konaklama merkezinde düzenlenen programa eski Belediye Başkanı Felemez Aslan, Hastane Müdür Yardımcısı Hıdır Akıncı, Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilcisi Hüseyin Yücel, Konaklama Merkezi Koordinatörü Bedrettin Şahin, İftariye Amiri Fikret Aslan, kamp görevlileri ve Suriyeli vatandaşlar katıldı. Suriyeli Hafız Şeyh Muhammed tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda öğrenciler tarafından ilahiler okundu.

Türkiye'ye geldikten sonra kampta gördüğü eğitimle Türkçe öğrenen öğrencilerden Abdulkarim Curiye, "Bugün Peygamber Efendimizin günü, biz etkinlik yapıyoruz. Kur'an okuyoruz. Kampta çok güzel bir şekilde yaşıyoruz. Bizi Erdoğan misafir etti. Erdoğan'a çok teşekkür ediyoruz. Çok memnun olduk" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir hayranı olan öğrencilerden Valid Kuddus ise, "Kampta çok rahatız. Türkiye'yi çok seviyorum ve çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Midyat Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title