Haberler

Sunder İş Adamları Derneği'nin Hedefinde Tunus Var

Güncelleme:

SUNDER İş Adamları Derneği, Tunus'taki tarım yatırımları potansiyeli ve teşvikler hakkında bilgi almak amacıyla Tunus Yatırım Bakanı ile İstanbul'da bir araya geldi.

SUNDER İş Adamları Derneği üyelerinden oluşan iş adamı heyeti, Tunus'taki tarım yatırımları potansiyeli ve teşvikler hakkında bilgi almak amacıyla Tunus Yatırım Bakanı ve beraberindeki heyetle İstanbul'da bir araya geldi.

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)

ev sahipliğinde,

Tuskon İstanbul Merkez ofisinde yapılan toplantıya Tuskon Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral, Tunus Tarım Bakanı Mohamed Ben Salem ve beraberindeki Tunus Heyeti ile Sunder İş Adamları Derneği'nden iş adamları katıldı. Tunus'taki mevcut tarım faaliyetleri ve teşvikleri hakkında detaylı bilgiler alan SUNDER İş Adamları Derneği üyeleri, Tunus Tarım Bakanı Mohamed Ben Salem ve beraberindeki heyetle birebir görüşmeler yaparak

Tunus Tarım Bakanlığının yatırımcılara sağladığı kolaylıklar hakkında ayrıntılı bilgi alma imkanı buldu.

Tunus Tarım Yatırım Ajansı (APIA) yetkilileri ile de görüşen iş adamı heyeti, 10-13 Ekim 2012 tarihinde Tunus'ta düzenlenecek Uluslararası Tarım Yatırımları ve Teknolojileri Fuarı (SIAT 2012) hakkında bilgi aldılar.

Görüşmelerin ardından SUNDER İş Adamları Derneği üyeleri misafir bakana Tunus bayrağı işlemeli Gaziantep fıstık ezmesini ve beraberlerinde getirdikleri hediyeleri takdim ettiler. SUNDER İş Adamları Derneği üyeleri önümüzdeki aylarda gerçekleştirecekleri yurtdışı iş gezisi için Tunus'a gidebilecekleri öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Türkiye Salem Tunus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title