Haberler

Sü İletişim Fakültesi'ne Bir Ödül Daha

Selçuk Üniversitesi (Sü) İletişim Fakültesi, İzmit Saraybahçe Belediyesi Tarafından Düzenlenen 3. Genç Yetenekler Kısa Film Festivali'nde Göç İsimli Kısa Filmle İkinci Oldu.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi, İzmit Saraybahçe Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Genç Yetenekler Kısa Film Festivali'nde Göç isimli kısa filmle ikinci oldu.

Yönetmenliğini Şenol Çöm ile Havva Şahin'in yaptığı ve bir yörük ailesinin hayatını anlatan "Göç" isimli film Mersin ve Karaman illerinde çekildi. Jüri üyeliğini Cüneyt Arkın, Hülya Koçyiğit, yönetmen Faruk Teber, oyuncu ve sanat Yönetmeni Ragıp Savaş, yönetmen İsmail Güneş, sinema eleştirmeni Coşkun Çokyiğit, oyuncu Volkan Karahasanoğlu, İstanbul Kısa Filmciler Dernek Başkanı Oktay Güzeloğlu, Kocaeli Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Nigar Posteki ile psikolog Zümrüt Sevinç'in yaptığı yarışmada filmin yönetmeni Şenol Çöm ödülünü oyuncu Perihan Savaş'ın elinden aldı.

(MÇ-FM)

28.12.2007 14:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title