Haberler

Sporu Bırakan Zabıta Memuru Şimdi Dünya Şampiyonasında

Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde Memur olarak çalışan ve geçtiğimiz yıllarda sporu bırakmaya karar veren Erkan Uysal, Belediye Başkanı destek olunca şimdi Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde Memur olarak çalışan ve geçtiğimiz yıllarda sporu bırakmaya karar veren Erkan Uysal, Belediye Başkanı destek olunca şimdi Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

Bosna Hersek Sarajevo kentinde 1-6 Ekim tarihlerinde yapılacak olan 35 Yaş Üstü Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası'nda 85 kg'da Türkiye'yi Milas Zabıta Müdürlüğünde görevli Zabıta Memuru Erkan Uysal temsil edecek.

Milas Zabıta Müdürlüğünde görevli Zabıta Memuru Erkan Uysal bugüne kadar minder güreşinin yanı sıra ata sporu olarak kabul edilen yağlı güreşlerde sayısız birincilikler elde etti. Geçtiğimiz dönem Belediye personeli olarak sorun yaşadığı için sporu bırakmaya karar veren Uysal, Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ın seçilmesi ve verdiği destekle önce yağlı güreşe ardından da Milli takıma girmeye hak kazanarak Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Sabah mesai öncesi Sodra Dağı eteklerinde koşu yaparak mesai saatleri dışında ise Gençlik ve Spor Merkezi Güreş eğitim Salonunda antrenmanlarını sürdüren Uysal'a kamp öncesi taktiksel destek ise eski Milli Güreşçilerimizden Murat Gözütok'dan geldi.

Uysal'a güvendiklerini belirten ve güreşte alınan yeni kararların seyir keyfini arttıracağını söyleyen Gözütok, kamp öncesi en azından madalya beklediklerini belirtti.

Antrenmanlarını aralıksız sürdüren ve bugün Milli takım kampına katılacak olan Uysal ise, "Hedefim bu şampiyonada ülkemize ve Milas'a dünya şampiyonluğunu getirmek. Bugüne kadar bir çok derece elde ettim. 85 kiloda ülkemizi temsil edeceğim. Sporu bırakmaya karar vermiştim başkanımızın desteği ile şimdi dünya şampiyonasındayım. Belediye Başkanımız Muhammet Tokat şampiyonaya hazırlanmamda büyük katkıları var; kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milas Belediyesi Erkan Uysal Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title