Haberler

Souvenır'da Çocuk Tiyatrosu Günleri Başladı

SOUVENIR 2013 24. Hediyelik Eşya Günleri hızlı başladı.

SOUVENIR 2013 24. Hediyelik Eşya Günleri hızlı başladı. İlk hafta sonunda 25 bin kişi ziyaret etti. Organizasyon kapsamında 1. Çocuk Tiyatrosu Günleri fuara renk kattı. Fuar alanına gelen çocuklara "Evvel Zaman İçinde" oyunu izletiliyor. Altın ve Pırlanta Outlet Günleri 24 Aralık'ta başlayacak.

Egelilerin hediyelik eşya için büyük ilgi gösterdiği SOUVENIR 2013 24. Hediyelik Eşya Günleri açılışının ilk hafta sonunda ziyaretçi akınına uğradı. İlk iki günde SOUVENIR 2013'ü 25 bin kişi ziyaret etti. 7'den 77'ye konseptiyle açılan organizasyonda bu sene hediyelik eşya sektöründen seçkin 240 firma stand açtı. Ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, Gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, Yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler stant vitrinlerinde göz kamaştırdı. Çarpıcı fikirlerle oluşturulan binlerce hediyelik eşyanın tanıtımı ve sıcak satışı 30 Aralık'a kadar sürecek.

SOUVENIR 2013 24. Hediyelik Eşya Günlerine ailece katılan ziyaretçilere özel tiyatro salonu oluşturuldu. Sosyal sorumluluk kapsamında oluşturulan etkinlik ilk gösteriminde büyük alkış aldı. İlköğretim Okullarından miniklerle buluşan oyun, çocuklar tarafından çok beğenildi. Evvel Zaman İçinde Oyun'unu çocuklara sergilediklerini ve İzmirlilerin büyük beğenisinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden oyunun yazarı ve yönetmeni Kemal Aygen, Gençiz Fuarcılık'a hassasiyetinden ve duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Taş Devri'nde geçen oyunda kötülerin her devirde olabileceği, iyilerin kötülerle olan mücadelesi paranın icat edilmesiyle paranın getirdiği yanlışlar çocukların anlayabileceği biçimde neşeli ve eğlenceli olarak anlatılıyor. Oyundan büyük keyif alan minik öğrenciler önümüzdeki yıllarda da etkinliğin devam ettirilmesini istediklerini ifade etti. Tiyatro Günleri 27 Aralık'a kadar sürecek.

SOUVENIR 2013 kapsamındaki Altın ve Pırlanta Outlet Günleri 24 Aralık'ta başlayacak. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1A nolu salonda 15 katılımcı stand açacak. Farklı illerde çadırda düzenlenen altın ve pırlanta indirim günleri İzmir'de fuar alanına taşınmış olacak. Katılımcılarının özel koleksiyonları ve fiyat indirim rekabetleriyle, yüzde 60'a varan şok indirimlerin yaşanacağı duyuruldu. Altın ve pırlanta takılarda adeta kapış günlerinin yaşanacağı organizasyonda salona giriş sayısı ve ziyaretçilerin içeride kalacakları zaman kısa tutulacak.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 nolu sergi salonunda gerçekleşecek SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri 14-30 Aralık tarihinde 11: 00-22: 00 saatlerinde ziyaret edilebilecek. 1A nolu salonunda 24-29 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek SOUVENIR 2013 Altın ve Pırlanta Outlet Günleri ise saat 11: 00 ile 20: 00 arasında ziyaret edilebilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılbaşı Gümüş İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title