Haberler

Sorgun Milli Eğitim "Yarın Sizdeyiz" Projesini Aralıksız Sürdürüyor

Yozgat'ın Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul, öğretmen, veli ilişkilerini güçlendirmek için başlattığı "Yarın Sizdeyiz" projesi kapsamında ev ziyaretleri aralıksız sürdürülüyor.

Yozgat'ın Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul, öğretmen, veli ilişkilerini güçlendirmek için başlattığı "Yarın Sizdeyiz" projesi kapsamında ev ziyaretleri aralıksız sürdürülüyor.

Sorgun Şehit Önder Muratoğlu İlköğretim Okulu tarafından 3 yıl önce başlatılan proje tüm hızıyla devam ediyor. Şehit Önder Muratoğlu İlköğretim Okulu 8.sınıf öğrencisi Esra Baran'ın ailesine Sorgun İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Okul Müdürü Musa Öcal, öğretmenlerden Saffettin Alan, Mehmet Ünal, Rabia Polat ve Fikret Genç ziyarette bulundu.

Sorgun İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, bu ziyaretlerden okul, veli ve

öğrenci ilişkilerinin artmasında büyük önem taşıdığını belirterek, "Bu tür ziyaretlerle öğrencilerimizin aileleri ile tanışma imkanı buluyoruz. Ayrıca okul müdürü ve öğretmenlerimizin sayesinde öğrencimizin durumu hakkında velilerimize bilgi paylaşımı yapılıyor. Yine öğretmenlerimiz, öğrencimizin ev yaşantısı hakkında da bilgi sahibi olmuş oluyoruz" dedi.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ise, bu tür proje çalışmaları sayesinde çocukların başarı seviyesini de olumlu etkilediğini, bu projelerin aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.

Yapılan ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Öğrenci Velisi, "İlçe Kayamakamı, milli eğitim müdürü, okulu müdürü ve çocuğumun öğretmenleri bizi ziyarete geldi. Çok mutlu olduk. Çocuğumun durumu hakkında bize bilgi verdiler, okul, aile arasında bağların daha da artırılmasını istediler. Uygulanan bu projeden biz çok memnun olduk. İnşallah çocuklarımız kurulan bu diyaloglar sayesinde başarıları daha da artar" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Levent Kılıç Sorgun Yozgat Yerel Haberler

title