Haberler

Sorgun Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Taştan'dan Belediye Başkanı Şimşek'e Ziyaret

Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreterliğine atanan İsmail Taştan ve Bozok Üniversitesi Rektörü Özel Kalem Müdürü Durmuş Seçkin Bunarcıoğlu, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreterliğine atanan İsmail Taştan ve Bozok Üniversitesi Rektörü Özel Kalem Müdürü Durmuş Seçkin Bunarcıoğlu, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'i makamında ziyaret etti.

Sorgun Meslek Yüksek Okulunun geçen yıl muhasebe ve vergi uygulamaları bölümünde 3 öğretim görevlisinin başlanıldığını belirten Sorgun Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreterliğine İsmail Taştan, "Öğrenci alım dosyasının YÖK tarafından kabul edilmesiyle birlikte 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Meslek Yüksekokulumuz eğitim-öğretim hayatına başladı. Ancak bina tamamlanmadığı için öğrencilerimiz merkez kampusümüzde eğitimlerini sürdürmektedir. Binamızın tamamlanması için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. İnşallah 15 gün içerisinde binamızın bitmesini bekliyoruz. Binamızın tamamen bitmesiyle birlikte önümüzdeki yıl Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programının yanı sıra Turizm Otelcilik ve Programcılık Meslek Yüksek Okulunu da açacağız" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Taştan ve Bunarcıoğlu'na teşekkür eden Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun Meslek Yüksek Okulunun tamamen bitmesi ve öğrenci alımlarının başlamasıyla birlikte Sorgun'un imajının daha da değişeceğini söyledi. Başkan Şimşek, "Sorgun halkının büyük merakla beklediği Sorgun Meslek Yüksek Okulu birkaç hafta içerisinde tamamlanacak. Binamızın içerisinde ve çevre düzenlemesi bitme aşamasına geldi. Binamızın tamamen bitmesiyle birlikte artık öğrencilerimiz Sorgun'da eğitim görebilecekler. Böylelikle Sorgun'umuzun imajı bir kat daha artmış olacak" dedi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreterliğine atanan İsmail Taştan'a yeni görevinde başarılar diledi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozok Üniversitesi İsmail Taştan Ahmet Şimşek Sorgun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title