Haberler

Son dakika haberi! Devlet Eski Bakanı'nın adının verildiği okul törenle eğitme açıldı

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre Devlet Eski Bakanı'nın adının verildiği okul törenle eğitme açıldı Bahattin Alagöz İlkokulu'nun resmi açılışı yapıldı Eski Devlet Bakanı Bahattin Alagöz'ün isminin verildiği 35 derslikli ilkokul Vali Davut Gül ve Eski Devlet Bakanı Bahattin Alagöz'ün katılımıyla açıldı.

Devlet Eski Bakanı'nın adının verildiği okul törenle eğitme açıldı

Bahattin Alagöz İlkokulu'nun resmi açılışı yapıldı

GAZİANTEP - Eski Devlet Bakanı Bahattin Alagöz'ün isminin verildiği 35 derslikli ilkokul Vali Davut Gül ve Eski Devlet Bakanı Bahattin Alagöz'ün katılımıyla açıldı.

Gaziantep Valiliği başlattığı projeyle Gaziantepli siyaset insanlarının isimlerini okullarda yaşatmaya başladı. Proje ile öğrencilere rol model olunmasının ve vefa duygusunun öğrencilere aktarılması hedefleniyor. Bu projenin örneklerinden biri olan ve Fıstıklık Mahallesi'nde inşa edilen Bahattin Alagöz İlkokulu'nun resmi açılışı Eski Devlet Bakanı Bahattin Alagöz ve Gaziantep Valisi Davut Gül'ün katılımıyla yapıldı. 35 derslikten oluşan okul, 45 personeliyle 955 öğrenciye eğitim hizmeti sunacak.

"Çocuklarımızın önünde bir rol model olsun, vefa duygusu olsun diye yapıyoruz"

Gaziantepli siyasetçilerin isimlerinin okullarda yaşatılması projesinin şehre büyük katkılar sunacağını ifade eden Gaziantep Valisi Davut Gül, proje sayesinde ayrıca okullarda isimleri yer alan siyaset insanlarının öğrencilere rol model olacağını belirterek, " Gaziantep, birlikte iş yapma kültürünün yüksek olduğu bir şehir. Gaziantep, insanlarının birbirini sevdiği vefalı bir şehirdir. Gaziantep'in her dönemindeki bakanlarımız, milletvekillerimiz başta olmak üzere her siyasetçimiz fırsatta Gaziantep'imizin gelişmesine çok önemli katkılar sundular ve hala sunmaya da devam ediyorlar. Gaziantep'te kimisi çalışarak üreterek katkı sunuyor. Kimisi de Ankara'da şehrin meselelerinin ucundan tutarak katkılar sunuyor. Her biri Gaziantep'in bir adım daha ileriye gitmesini sağlıyor. Bizimde geçmişten bugüne kadar görev yapmış bütün bakanlarımıza hiçbir ayrım gözetmeksizin isimlerinin yaşatılmasını arzuladık. Çocuklarımızın önünde bir rol model olsun, vefa duygusu olsun diye yapıyoruz. Projenin şehre çok önemli katkılar sunacağına inanıyor, hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Valiliği Gaziantep Siyaset Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title